Valorant süre kısıtlaması sırasında derecesiz modlar oynanabilir mi?

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dün rankedda 1. round bitişi elektrikler gitti 8.roundda falan bağlanıp Win'i aldırdım sadece -8 ceza puanı yazıyordu sabah oyunu açtığımda 9 saat banlı olduğumu gördüm bu sırada derecesiz modlarda oynamam mümkün mü?
Dışarı çıktım akşama döneceğim haliyle açıp baksana yazmanın lüzumu yok.
Ha bir de bu sürenin akması için oyun açık mı olmalı yoksa kapalıyken de biter mi?

Dün rankedda elektrikler gitti 8.roundda falan bağlanıp Win'i aldırdım sadece -8 ceza puanı yazıyordu sabah oyunu açtığımda 9 saat banlı olduğumu gördüm bu sırada derecesiz modlarda oynamam mümkün mü?
Ha bir de bu sürenin akması için oyun açık mı olmalı yoksa kapalıyken de biter mi?

Oynayamazsın oyunun açık kalıp ceza süresinin bitmesi gerek.

Kapalıyken de biter. Zaten akşama kadar 2 veya 3 saat kalır banın açılmasına. O kadar da oynamayıverin.

Edit: Özel oyun dahil rekabetçi dışı modlar oynanıyor.

Derecesiz modlarda oynayıp oynayamayacağınız kesin değil. Bazen ben de yasaklama aldığımda takımlı ölüm maçı dahil tüm modları oynayamıyorum. Diğer sorunuza gelecek olursam evet, oyun kapalıyken de süre işlemeye devam eder. Açık olmasına gerek yok yasağın kalkması için. Sadece bir kere başlat deyip yasak sürenizi görmeniz gerekiyor.

Dün rankedda 1. round bitişi elektrikler gitti 8.roundda falan bağlanıp Win'i aldırdım sadece -8 ceza puanı yazıyordu sabah oyunu açtığımda 9 saat banlı olduğumu gördüm bu sırada derecesiz modlarda oynamam mümkün mü?

Ben yan hesapta oynarken ya da bilgisayarı kapalı tutarken süre akıyordu.

Afkdan dolayı 2 yıl ban yiyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki, cezasına göre değişiyor. Bazen tüm modlarda ceza oluyor bazen sadece derecelide oluyor. Bakman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı