Valorant sürekli ban atıyor

Daha fazla  
Valorant'tan ban yedim ve 3 ay ceza aldım. Neyse, bu ceza bitti. Yeni hesap açıp girdim tekrar ve yeni açtığım hesap da ban yedi. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 ay ban altında ne yazıyor? HWID ban mı? Bilgisayarınızda arka planda Valorant'a doğrudan müdahale eden bir yazılım var mı?

HWID Ban yemişsiniz o bilgisayarda anakartı ve ekran kartını değiştirmedikçe Valorant oynayamazsınız yüksek ihtimalle hileden banlanmışsınız veya makro kullanımı.

Valorant'tan ban yedim ve 3 ay ceza aldım. Neyse, bu ceza bitti. Yeni hesap açıp girdim tekrar ve yeni açtığım hesap da ban yedi. Ne yapmam gerekiyor?

HWID Ban yemişsiniz o bilgisayarda anakartı ve ekran kartını değiştirmedikçe Valorant oynayamazsınız yüksek ihtimalle hileden banlanmışsınız veya makro kullanımı.

Hayır 3 ay geçtimi sorunsuz oynayabilirsin

Banının bu tarihte açıldığına emin misin bir daha bak istersen?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı