Valorant sürekli Secure Boot hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

John.B

Femtopat
Ekran kartı
Gtx 1050 ti
İşlemci
Ryzen 5 3600
Arkadaşlar dün bir anda Valorant oynarken UEFI Secure Boot enabled diye bir hata geldi ve oyundan attı. Ardından BIOS'a girdim Secure Boot zaten enabled gözüküyordu. Sonra oyuna geri girdim, 10 dk olmadı geri aynı hatayı verdi. Çözümü nedir bunun?

Desktop Screenshot 2025.05.04 - 16.50.12.81.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki Windows kurulumu UEFI olmayabilir. Win + R'ye basın "msinfo32" yazın, Enter'a basın çıkan pencerede BIOS modu gibi bir şey olacak eğer eski beye legacy yazıyorsa mecbur format atacaksınız.

Birde alt konulardan baktım Tpm.msc yazın eğer TPM(Trusted Platform Module / Güvenilir Arabirim modülü yok diyorsa Anakart değiştirmeniz veya PCI Express üzerinden TPM modülü takmanız gerekebilir.

Belki Windows kurulumu UEFI olmayabilir. Win + R'ye basın "msinfo32" yazın, Enter'a basın çıkan pencerede BIOS modu gibi bir şey olacak eğer eski beye legacy yazıyorsa mecbur format atacaksınız.

Bir de alt konulardan baktım Tpm.msc yazın eğer TPM(trusted platform module / güvenilir arabirim modülü yok diyorsa anakart değiştirmeniz veya PCI Express üzerinden TPM modülü takmanız gerekebilir.

Hesaptandır diye düşündüm farklı hesaba girdim düzeldi henüz hata falan yok. Eğer olursa söylediğiniz yöntemleri deneyeceğim sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı