Valorant Sunucu Değişiyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Başlıkta yazdığım gibi, sabah arkadaşlarım ile competitive modda oyun girdik. Normalde hep TR sunucusuna atardı oyun, maksimum 20-25 ping ile oynardık. Fakat bugün 70-80 pingden aşağıyı göremedik, büyük ihtimalle Avrupa Doğu sunucusuydu. Otomatik sunucu değişme gibi bir ayar mı var acaba?

Hocam oynamadığım için bilmiyorum ama biraz araştırdım. Riot hesabında yer alan ikametgah bilgisini değiştirerek sorunu çözdüğünü belirtenler var. Bazıları da destek sistemine yazarak bölgelerini değiştiriyormuş. Son olarak konuyla alakasız:

How you like that, that-that-that, that, that-that-that, that?

Hocam oynamadığım için bilmiyorum ama biraz araştırdım. Riot hesabında yer alan ikametgah bilgisini değiştirerek sorunu çözdüğünü belirtenler var. Bazıları da destek sistemine yazarak bölgelerini değiştiriyormuş. Son olarak konuyla alakasız:

How you like that, that-that-that, that, that-that-that, that?
Bölgem Türkiye olarak gözüküyor, arkadaşlarımın da öyle. Neden EU East sunucusuna attı halen çözemiyorum, tekrar gireceğiz umarım yine değiştirmez sunucuyu.

Tekrar girdiğimizde bir sorun olmadı TR sunucusunda oynadık yine. Demek ki bir eşleştirme hatası olmuş geçen sefer.
Bende yabancı Sunucuda oynamak istiyorum :D
Mesela Bugün 32 kill aldım derecelide 13 10 kazandık 2 kişi troldu yaşlarıda max 12 sage almış önüme duvar atıyo biride raze almış roket atıyo bana yabancı serverda böyle veletler Çok az hemde 25 yaşındaki adam ana avrat sövüyo varmı böyle birşey csgo da ruslarla oynarken bu kadar zorlanmadım onlar en azından eğlenceli ruslar bizimkiler ana avratdan başka birşey bilmiyo

Son düzenleme:

Mesela Bugün 32 kill aldım derecelide 13 10 kazandık 2 kişi troldu yaşlarıda max 12 sage almış önüme duvar atıyo biride raze almış roket atıyo bana yabancı serverda böyle veletler Çok az hemde 25 yaşındaki adam ana avrat sövüyo varmı böyle birşey csgo da ruslarla oynarken bu kadar zorlanmadım onlar en azından eğlenceli ruslar bizimkiler ana avratdan başka birşey bilmiyo
Klasik Türk kanser LoL kitlesi maalesef bu oyunun da içine etmeye başlamış, ana avrat söven mi dersin, trolleyen mi dersin her çeşitten rahatsız mahlukatlar var artık. Sezon 1’de böyle değildi. Artık ben de nasıl EUW sunucusuna geçebileceğimi araştırıyorum. TR serveri oynanacak gibi değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı