Valorant Sunucu Önerisi

Lyrinx

Hectopat
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
6.750
Makaleler
4
Çözümler
25
İstanbul'da oturuyorum, pingin az olduğu, insanların toksiklik yapmadığı ve iyi oynadığı bir sunucu önerisi istiyorum. Normalde ben Frankfurt 1 ve 2'de oynuyorum, ancak belki daha iyi bir sunucu vardır diye size danışmak istedim.
 
Son düzenleme:
İstanbul ve Frankfurt 1-2 dışında pinginin 90'ın altında olduğu her sunucuda oynayabilirsin.Frankfurt 1-2 serverlarında da çok toksik Türk gelebiliyor.
Yabancıdan çok Türk var bile diyebilirim zaten o serverda, yeni server aramamın en büyük nedenlerden biri de bu. Ben de Türk olsam da Türklerle oyun oynamak istemiyorum pek.
 
Varşova İstanbul Stockholm ve Frankfurt sunucuları toksitisitesi en yüksek olanlar. Stockholm'de çok fazla Rus var. Varşova ise Rusya'ya Frankfurttan daha yakın haritada. Bağıran çağıran Ruslar da oyun deneyimini olumsuz etkiliyor. Hatta bunların arasına Tokyo'yu da ekleyebiliriz orada da oynadım skin diye bağıran bazı çocuk Japonlar vardı. Geriye sadece Frankfurt2 Paris Madrid ve Londra kalıyor. Bahreyn'de hiç oynamadım orasını bilemeyeceğim.
Bir de İstanbul sunucusundayken veya oyunda başka Türk varken Frankfurt sunucusunda paket kaybı sorunu daha çok oluyor.

Paris Madrid Londra ve Frankfurt2
 

Geri
Yukarı