Valorant System error hatası

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaş System error ile başlayan bir Valorant hatasını aldığını söyledi ancak hatayı cözememiş. Oyunu 2 kere silip yüklemiş ama sonuç aynı acaba neden böyle bir hata var? Cözümünü söyler misiniz?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 41
Arkada bir hile programı açıksa tabii ki düzelmez arkadaşına sorabilir misin😂

Şaka mı hocam?

Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaş System error ile başlayan bir Valorant hatasını aldığını söyledi ancak hatayı cözememiş. Oyunu 2 kere silip yüklemiş ama sonuç aynı acaba neden böyle bir hata var? Cözümünü söyler misiniz?

Hocam bende o hatayı alıyordum Rio'ta yazdım ve bana bunu yazdılar:
"Gönderdiğin kayıt dosyalarını incelediğimde arka planda açık olan riva tuner ve overwolf isimli uygulamaların, karşılaştığın bu probleme sebep olabileceğini görüyorum."

1668958968759.png

Buradan kapatacaksın bunu her bilgisayarı başlattığında yapacaksın bende böyle çözüldü.

Şaka mı hocam?

"Gönderdiğin kayıt dosyalarını incelediğimde arka planda açık olan riva tuner ve overwolf isimli uygulamaların, karşılaştığın bu probleme sebep olabileceğini görüyorum."

Eki Görüntüle 1579395

Buradan kapatacaksın bunu her bilgisayarı başlattığında yapacaksın bende böyle çözüldü.
En başta söyledim ama arkadaş kaale almamıştı. Riva Turner'ı çalıştıran MSI Afterburner oluyor genelde. Afterburner açmayınca bende sorun kalmıyor.

Şaka mı hocam?

Eki Görüntüle 1579395

Hocam belki Cheat Engine açıktır belli olmaz ilk önce kolay çözüm arayacaksın. Kablo takılı olmadığı sürece ne yapsan nafile.

Bu arada ben de aynı sorunu aldığımı söylemiştim, sorunumu çözdüm. Arkada açık olan uygulamaları kapatarak sorunu çözebilirsiniz eğer yapmadıysanız, ben MSI Afterburner'i ve RivaTuner'i kapatarak çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı