egg bu bizim sarp
Picopat
Daha fazla
Arkada bir hile programı açıksa tabii ki düzelmez arkadaşına sorabilir misin![]()
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaş System error ile başlayan bir Valorant hatasını aldığını söyledi ancak hatayı cözememiş. Oyunu 2 kere silip yüklemiş ama sonuç aynı acaba neden böyle bir hata var? Cözümünü söyler misiniz?
En başta söyledim ama arkadaş kaale almamıştı. Riva Turner'ı çalıştıran MSI Afterburner oluyor genelde. Afterburner açmayınca bende sorun kalmıyor.Şaka mı hocam?
Hocam bende o hatayı alıyordum Rio'ta yazdım ve bana bunu yazdılar:
"Gönderdiğin kayıt dosyalarını incelediğimde arka planda açık olan riva tuner ve overwolf isimli uygulamaların, karşılaştığın bu probleme sebep olabileceğini görüyorum."
Eki Görüntüle 1579395
Buradan kapatacaksın bunu her bilgisayarı başlattığında yapacaksın bende böyle çözüldü.
Şaka mı hocam?
Hocam bende o hatayı alıyordum Rio'ta yazdım ve bana bunu yazdılar:
"Gönderdiğin kayıt dosyalarını incelediğimde arka planda açık olan riva tuner ve overwolf isimli uygulamaların, karşılaştığın bu probleme sebep olabileceğini görüyorum."
Eki Görüntüle 1579395
Buradan kapatacaksın bunu her bilgisayarı başlattığında yapacaksın bende böyle çözüldü.
Ekran kartı ve işlemci driverlarının ve güncellemelerinin tam olduğundan emin misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.