Valorant System Error verip çöküyor

FearLess41341

Femtopat
Daha fazla  
Valorant'ı açtığımda ekteki hatayı alıp duruyorum her yolu denedim ama olmadı. Vanguard'ı sil yükle yaptım, Valorant'ı sil yükle yaptım. Kısacası her yolu denedim. Fakat hiçbir türlü Valorant'ı açamadım.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    18 KB · Görüntüleme: 20
Valorant'ı açtığımda ekteki hatayı alıp duruyorum her yolu denedim ama olmadı. Vanguard'ı sil yükle yaptım, Valorant'ı sil yükle yaptım. Kısacası her yolu denedim. Fakat hiçbir türlü Valorant'ı açamadım.
Windows 11 şuan gelen güncelleme ile SSD öldürüyor. O yüzden şimdi geçmeni önermem. VALORANT-Win64-Shipping dosyasını sağ tıklayıp özelliklere basın. Açılan pencereden yukarıda Uyumluluk deyin ve Uyumluluk modunu ve Bu programı yönetici olarak çalıştır kutucuklarını işaretleyin.

Tekrardan söylüyorum Windows 11 şuan sıkıntılı.

Windows 11'e geçersen düzelebilir. Ben LoL oynarken alıyordum yükselttim düzeldi.
bilgisayarım kaldırmaz diye yükseltemiyorum işte malesef

Windows 11 şuan gelen güncelleme ile SSD öldürüyor. O yüzden şimdi geçmeni önermem. VALORANT-Win64-Shipping dosyasını sağ tıklayıp özelliklere basın. Açılan pencereden yukarıda Uyumluluk deyin ve Uyumluluk modunu ve Bu programı yönetici olarak çalıştır kutucuklarını işaretleyin.

onu denemiştim malesef çözülmedi

Sıkıntılı olabilir ama adam belki bırakmak istemiyor oyunu.

SSD öyle kolay mı gidiyor :D ilk defa senden duydum dostum.
Belli ki siz Windows'un son getiren güncellemenin ne kadar sorunlu olduğunu duymamışsınız. Bu konu da bir sürü Windows'un son getiren sürümle alakalı olumsuz konular açıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı