Valorant takıldı ve kapatılmıyor

648148

Centipat
Arkadaşlar yardim edebilir misiniz? Ekran boyle kaldi, Alt Tab atiyorum ama Valorant'dan cikamiyorum. Baska pencere acilmiyor.

IMG_20241115_013034.jpg

Klavye İngilizce o yuzden bazi harfler yok kusura bakmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarına kasadan reset tuşuna basarak yeniden başlatmayı dene. Windows 11 kullanıyorsanda mouse ile direkt "görevi sonlandır" seçeneği ekleyebilirsin. Bu da Windows 11 için önce Ayarlar > Sistem > Geliştiriciler için > Görevi sonlandır ayarını aktif duruma getirerek oluyor. Windows 10 içinde görev yöneticisinden yapılan bir işlem vardı, sanıyorum ki Windows 2. masaüstü ekran ekleyerek oluyordu, ama insanı kasan ve her zaman doğru bir sonuç veren bir işlem olmuyordu. En temizi Windows 11'deki bu olay. Mouse ile bu şekilde kitlenen bir oyun ya da uygulamaya mouse ile "görevi sonlandır" yaparak kurtuluyorsun Çin işkencesinden.

CTRL+Shift+Win+b basınca bir düzelme oluyor mu?

Dút dut diye ses geldi baska bir şey olmadi.

Bilgisayarına kasadan reset tuşuna basarak yeniden başlatmayı dene. Windows 11 kullanıyorsanda mouse ile direkt "görevi sonlandır" seçeneği ekleyebilirsin. Bu da Windows 11 için önce ayarlar > sistem > geliştiriciler için > görevi sonlandır ayarını aktif duruma getirerek oluyor. Windows 10 içinde Görev Yöneticisi'nden yapılan bir işlem vardı, sanıyorum ki Windows 2. masaüstü ekran ekleyerek oluyordu, ama insanı kasan ve her zaman doğru bir sonuç veren bir işlem olmuyordu. En temizi Windows 11'deki bu olay. Mouse ile bu şekilde kitlenen bir oyun ya da uygulamaya mouse ile "görevi sonlandır" yaparak kurtuluyorsun Çin işkencesinden.

Reset atmamin zarari var mı ayda yilda 1 atiyorum sistem yeni korkuyorum ama.

Dút dut diye ses geldi baska bir şey olmadi.

Reset atmamin zarari var mı ayda yilda 1 atiyorum sistem yeni korkuyorum ama.

Ekran kartina reset atiyormus sadece

Arkadaşlar yardim edebilir misiniz? Ekran boyle kaldi, Alt Tab atiyorum ama Valorant'dan cikamiyorum. Baska pencere acilmiyor.

Eki Görüntüle 2352845

Klavye İngilizce o yuzden bazi harfler yok kusura bakmayin.
Direkt kasanın güç düğmesinden kapat hiçbir şey olmaz 1 kereden. Bu durumda yapacak pek bir şey yok, CTRL+SHİFT+WİNDOWS+B yaparak ekran kartının sürücülerini anlık resetleyebilirsin. Ekran gidip gelir ve düzelirse şanslısınız, olmazsa da başka seçenek kalmıyor.

Bilgisayarına kasadan reset tuşuna basarak yeniden başlatmayı dene. Windows 11 kullanıyorsanda mouse ile direkt "görevi sonlandır" seçeneği ekleyebilirsin. Bu da Windows 11 için önce ayarlar > sistem > geliştiriciler için > görevi sonlandır ayarını aktif duruma getirerek oluyor. Windows 10 içinde Görev Yöneticisi'nden yapılan bir işlem vardı, sanıyorum ki Windows 2. masaüstü ekran ekleyerek oluyordu, ama insanı kasan ve her zaman doğru bir sonuç veren bir işlem olmuyordu. En temizi Windows 11'deki bu olay. Mouse ile bu şekilde kitlenen bir oyun ya da uygulamaya mouse ile "görevi sonlandır" yaparak kurtuluyorsun Çin işkencesinden.

Sizin dediginizi yapacagim simdi hocam artik takilmalardan korkmama gerek kalmaz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı