Valorant takılıyor

1734701091102.png

Aynı sorunu 1 ay once yasıyordum Windows 11'e gectıgımde donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması ayarını kapatırsan sorunun cozulecektır.

Windows 10'a geçin hocam acilen sorunlu Windows 11.
Hocam ben de sorunlu olduğu kanaatindeyim çünkü bazı oyunlardan çıktıktan sonra sistem 5 10 dakika içerisinde yeniden başlatmaya izin veremeyecek şekilde bug'a giriyor. Ama Win11 ile de 10'da yaşadığım birçok driver vb sorunum çözüldü. Arada kaldım resmen.

Hocam ben de sorunlu olduğu kanaatindeyim çünkü bazı oyunlardan çıktıktan sonra sistem 5 10 dakika içerisinde yeniden başlatmaya izin veremeyecek şekilde Bug'a giriyor. Ama Windows 11 ile de 10'da yaşadığım birçok driver vb sorunum çözüldü. Arada kaldım resmen.

Aynen öyle kapatma tuşu da ıse yaramıyor guc kaynagını kesmemız gerekıyordu ama yukarıda yazdıgım ayarı yaptıktan sonra duzelıyor.

Hocam ben de sorunlu olduğu kanaatindeyim çünkü bazı oyunlardan çıktıktan sonra sistem 5 10 dakika içerisinde yeniden başlatmaya izin veremeyecek şekilde Bug'a giriyor. Ama Windows 11 ile de 10'da yaşadığım birçok driver vb sorunum çözüldü. Arada kaldım resmen.

Hocam 10 daha iyi bence RAM kullanımı falan Custom ısıda daha iyi oluyor elimde kendim yaptığım ISO var efsane 4 GB RAM'li PC'de %20 30 arası kullaniyordu kasma donma falan yoktu
Direk
Performans ayarı yapiliydi ISO'da

Aynen öyle kapatma tuşu da ıse yaramıyor guc kaynagını kesmemız gerekıyordu ama yukarıda yazdıgım ayarı yaptıktan sonra duzelıyor.

Ana ekranda falan dönüyorsa Win ctrh Shift b yapicna düzeliyor hocam deneyin isterseniz.

Hocam 10 daha iyi bence RAM kullanımı falan Custom ısıda daha iyi oluyor elimde kendim yaptığım ISO var efsane 4 GB RAM'li PC'de %20 30 arası kullaniyordu kasma donma falan yoktu.
Direk.
Performans ayarı yapiliydi ISO'da.

Ana ekranda falan dönüyorsa Win ctrh Shift b yapicna düzeliyor hocam deneyin isterseniz.

Valorattan cıkarken tek oluyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı