musaayar35 Centipat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #1 Merhaba, bugün yeni kasa topladım. Valorant yükledim. Oyun tam ekran açılıyor, donuyor. Alt Enter yapınca düzeliyor. Oyun sadece pencereli ve pencereli tam ekranda oynanıyor. Bu sorunu bilen varsa yardım edebilir mi?
Merhaba, bugün yeni kasa topladım. Valorant yükledim. Oyun tam ekran açılıyor, donuyor. Alt Enter yapınca düzeliyor. Oyun sadece pencereli ve pencereli tam ekranda oynanıyor. Bu sorunu bilen varsa yardım edebilir mi?
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 25 Mart 2023 #2 Öncelikle sistemin hayırlı olsun. Bilgisayarının çözünürlük kısmından manuel ayarlama imkanın var mıdır? Artı 0 Eksi
Öncelikle sistemin hayırlı olsun. Bilgisayarının çözünürlük kısmından manuel ayarlama imkanın var mıdır?
KS KS musaayar35 Centipat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #3 bilgici21 dedi: Öncelikle sistemin hayırlı olsun. Bilgisayarının çözünürlük kısmından manuel ayarlama imkanın var mıdır? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? anlamadım. Artı 0 Eksi
bilgici21 dedi: Öncelikle sistemin hayırlı olsun. Bilgisayarının çözünürlük kısmından manuel ayarlama imkanın var mıdır? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? anlamadım.