warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Merhaba, tam Ekran'a alıp Alt Tab atınca 3-4saniye siyah ekran oluyor ondan sonra geliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, tam Ekran'a alıp Alt Tab atınca 3-4saniye siyah ekran oluyor ondan sonra geliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #11 Seçenekler arasında biraz gezin. Düzelmiş mi diye kontrol edersin. Başka oyunlarda aynı sıkıntıyı böyle gidermiştim ben. Artı 0 Eksi
Seçenekler arasında biraz gezin. Düzelmiş mi diye kontrol edersin. Başka oyunlarda aynı sıkıntıyı böyle gidermiştim ben.
KS KS warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #12 Bilgisayara format atsam sorun geçer mi? Agah Ömer Şahin dedi: Seçenekler arasında biraz gezin. Düzelmiş mi diye kontrol edersin. Başka oyunlarda aynı sıkıntıyı böyle gidermiştim ben. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor. Artı 0 Eksi
Bilgisayara format atsam sorun geçer mi? Agah Ömer Şahin dedi: Seçenekler arasında biraz gezin. Düzelmiş mi diye kontrol edersin. Başka oyunlarda aynı sıkıntıyı böyle gidermiştim ben. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor.
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #13 Disable full-screen optimisations. Bunda tik varsa kaldır. Artı 0 Eksi