A arifsahn Centipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Oyuna girdiğimde tam ekranda oluyor hiçbir seçeneğe tıklayamıyorum. F11'e basıp pencereli ve tam pencereli ekranda oynamak zorunda kalıyorum. Çözebilen arkadaşlar varsa yardım edebilirse iyi olur. İyi sosyaller dilerim.
Oyuna girdiğimde tam ekranda oluyor hiçbir seçeneğe tıklayamıyorum. F11'e basıp pencereli ve tam pencereli ekranda oynamak zorunda kalıyorum. Çözebilen arkadaşlar varsa yardım edebilirse iyi olur. İyi sosyaller dilerim.
Brave_TR Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 415 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #2 Alt enter denediniz mi hocam? Artı 0 Eksi
KS KS A arifsahn Centipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 Brave_TR dedi: Alt enter denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim onda da pencereli tam ekran oluyor hocam bir türlü çözemedim. Artı 0 Eksi
Brave_TR dedi: Alt enter denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim onda da pencereli tam ekran oluyor hocam bir türlü çözemedim.