Enes 12 Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #21 James Z. Hetfield dedi: Adam hile ile 30 vurdum diye video yapıyor, ben hilesiz 61 vuruyorum. Dün yine hileci dendi... Genişletmek için tıkla... O size hile diyenler oynamayı bilmediği için hile diyorlar bence
James Z. Hetfield dedi: Adam hile ile 30 vurdum diye video yapıyor, ben hilesiz 61 vuruyorum. Dün yine hileci dendi... Genişletmek için tıkla... O size hile diyenler oynamayı bilmediği için hile diyorlar bence
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 15 Mart 2021 #22 Enes 12 dedi: Ben o iyi oynuyorum lafının gerçeğini cs de öğrendim ve cs de anladımki iyi oynamıyomuşum ama gerçekten Hard oynarsam iyi oynuyorum. Yaş kaç? Discord varmı? birde adını ve oyundaki kodunu ver ekliyim seni. Genişletmek için tıkla... 14, var. Fatiller#7549 bu oyun. Sürprizbozan: Discord ❆ Fatillerᴳᴺᶜ#1415
Enes 12 dedi: Ben o iyi oynuyorum lafının gerçeğini cs de öğrendim ve cs de anladımki iyi oynamıyomuşum ama gerçekten Hard oynarsam iyi oynuyorum. Yaş kaç? Discord varmı? birde adını ve oyundaki kodunu ver ekliyim seni. Genişletmek için tıkla... 14, var. Fatiller#7549 bu oyun. Sürprizbozan: Discord ❆ Fatillerᴳᴺᶜ#1415
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 15 Mart 2021 #23 412473 dedi: Ben Gold 3 den Bronz 3 e düştüm. TR serveri aşırı toxic. Takımınız yoksa eğer tr girmek zorundasınız. Çünkü TR dışı serverlarda sizin takıma hep çok kötü oynayan adamlar geliyor Genişletmek için tıkla... EU serverlerinde çıkması çok kolay. Takıma kötü oynayan geldiği gibi karşıya da kötü oynayan geliyor. Eğer smurfsen çok rahat taşırsın.
412473 dedi: Ben Gold 3 den Bronz 3 e düştüm. TR serveri aşırı toxic. Takımınız yoksa eğer tr girmek zorundasınız. Çünkü TR dışı serverlarda sizin takıma hep çok kötü oynayan adamlar geliyor Genişletmek için tıkla... EU serverlerinde çıkması çok kolay. Takıma kötü oynayan geldiği gibi karşıya da kötü oynayan geliyor. Eğer smurfsen çok rahat taşırsın.
Enes 12 Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #24 fatihylmzz dedi: 14, var. Fatiller#7549 bu oyun. Sürprizbozan: Discord ❆ Fatillerᴳᴺᶜ#1415 Genişletmek için tıkla... Discord dan istek attım Kmy gaming olarak ordanan oynarız.
fatihylmzz dedi: 14, var. Fatiller#7549 bu oyun. Sürprizbozan: Discord ❆ Fatillerᴳᴺᶜ#1415 Genişletmek için tıkla... Discord dan istek attım Kmy gaming olarak ordanan oynarız.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Mart 2021 #25 nevtugardic dedi: Hocam siz gelin isterseniz. İyi kill aldığınızı duymuştum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Discord Discord: BD`Sevan#9195
nevtugardic dedi: Hocam siz gelin isterseniz. İyi kill aldığınızı duymuştum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Discord Discord: BD`Sevan#9195
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 15 Mart 2021 #26 @Enes 12 Kardeşim böyle oynayacaksan gel kapımız açık. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et James Z. Hetfield dedi: Adam hile ile 30 vurdum diye video yapıyor, ben hilesiz 61 vuruyorum. Dün yine hileci dendi... Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi hocam? Hemen ekleyelim sizi.
@Enes 12 Kardeşim böyle oynayacaksan gel kapımız açık. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et James Z. Hetfield dedi: Adam hile ile 30 vurdum diye video yapıyor, ben hilesiz 61 vuruyorum. Dün yine hileci dendi... Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi hocam? Hemen ekleyelim sizi.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Mart 2021 #27 fatihylmzz dedi: @Enes 12 Kardeşim böyle oynayacaksan gel kapımız açık. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekten mi hocam? Hemen ekleyelim sizi. Genişletmek için tıkla... Evet, gerçekten. fatihylmzz dedi: @Enes 12 Kardeşim böyle oynayacaksan gel kapımız açık. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu Raze ile oynuyorum işte.
fatihylmzz dedi: @Enes 12 Kardeşim böyle oynayacaksan gel kapımız açık. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekten mi hocam? Hemen ekleyelim sizi. Genişletmek için tıkla... Evet, gerçekten. fatihylmzz dedi: @Enes 12 Kardeşim böyle oynayacaksan gel kapımız açık. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu Raze ile oynuyorum işte.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 15 Mart 2021 #28 James Z. Hetfield dedi: Evet, gerçekten. Bunu Raze ile oynuyorum işte. Genişletmek için tıkla... Atın hocam isminizi ekleyeyim fitness sonrası.
James Z. Hetfield dedi: Evet, gerçekten. Bunu Raze ile oynuyorum işte. Genişletmek için tıkla... Atın hocam isminizi ekleyeyim fitness sonrası.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #29 James Z. Hetfield dedi: Evet, gerçekten. Bunu Raze ile oynuyorum işte. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben ve fatiller giriyoruz. Ben de eskiden Raze oynuyordum yoruya geçtim.
James Z. Hetfield dedi: Evet, gerçekten. Bunu Raze ile oynuyorum işte. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ben ve fatiller giriyoruz. Ben de eskiden Raze oynuyordum yoruya geçtim.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Mart 2021 #30 fatihylmzz dedi: Atın hocam isminizi ekleyeyim fitness sonrası. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Discord Discord: BD`Sevan#9195
fatihylmzz dedi: Atın hocam isminizi ekleyeyim fitness sonrası. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Discord Discord: BD`Sevan#9195