Valorant tek mi girilmeli takımlı mı?

BADİ_1

Centipat
Makaleler
2
Herkese iyi bayramlar diliyorum. Valorant'ı çoğunlukla tek oynuyorum ve girdiğim her 4 rekabet maçın 3'ü mağlubiyet ile sonuçlanıyor. Bazen mükemmel oynayıp takım skorunda üst sıralara yerleşiyorum bazen de çok kötü oynayıp en altlarda olabiliyorum. Demir elo'yum ve şu ranktan bir an önce kurtulmak istiyorum. Sizce hızlıca rank atlamak için takımlı mı yoksa tek mi girmeliyim. Cevaplarınız için teşekkürler.

ben tek girerek de takımlı girerek de elmasa çıkmıştım zamanında tek girince takımın düzgün gelmesi biraz şans ama takımlı girince kim nasıl oynuyo bilindiği için takımlı daha rahat rank kasarsın ama karşınada takımlı insanlar gelir

Demir elo tilt elodur. Platin 3 olmama rağmen (tek giriyorum hep) yine de takım tilt edebiliyor. Zaten platinden sonra tek girilmez bu oyuna. Takım yoksa her el lose olur.

Amacın yükselmek ise kesinlikle arkadaşlarınla veya sabit bir takım bularak ilerlemek olmalı. Valorant bir takım oyunu ve düşük seviyelerde bireysel performans daha da önde olsa bile ilerleyen safhalarda (elmas üstü diyebiliriz) takım oyunu daha fazla ön plana çıkıyor. Bu yüzden takım bularak ilerlemen daha mantıklı.

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Valorant'ı çoğunlukla tek oynuyorum ve girdiğim her 4 rekabet maçın 3'ü mağlubiyet ile sonuçlanıyor. Bazen mükemmel oynayıp takım skorunda üst sıralara yerleşiyorum bazen de çok kötü oynayıp en altlarda olabiliyorum. Demir elo'yum ve şu ranktan bir an önce kurtulmak istiyorum. Sizce hızlıca rank atlamak için takımlı mı yoksa tek mi girmeliyim. Cevaplarınız için teşekkürler.
Hocam şimdi şöyle bi durum var arkadaşla oynamak zevklidir oyundan keyif alırsın gülersin eğlenirsin fakat şöyle bi sıkıntı var. Rank maçlarında yanında senden kötü oynayan arkadaşını alırsan oynarken hem çıldırırsın hem de rank düşersin. Zamanında düşük elolarda çok yaşadım bu durumu. Aynı şekilde yanında smurf birini bulundurursan hem oyundan zevk almaz, hem de boosted olacağından dolayı arkadaşına bağımlı hale gelirsin. Tek oynamak her zaman daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı