Valorant "The following components are required to run this program: DirectX runtime" hatası

Engleis

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant giriş yaparken "The following components are required to run this program: DirectX runtime" hatası alıyorum. Birkaç gün önce bir programda 0xc00007b hatası aldığım için System32 ve SysWOW64 klasörlerine bazı DLL dosyaları atmıştım ve C++'ların hepsini silip temiz bir yükleme yapmıştım. Hatanın System32 ve SysWOW64 dosyalarından kaynaklandığını düşünüyorum. Proce monitor hata raporu ektedir.

Bu arada DirectX son sürümü kurdum.

Yukarıdaki için Process Monitor raporunu size atmıştım zaten. Valorant.exe için istediğiniz için raporu almaya çalıştım fakat Valorant.exe'yi başlatamadım

Yukarıdaki rapor Riot Client'a ait. O raporda soruna sebebiyet veren bir şey göremedim. Muhtemelen hatanın kaynağı Valorant.exe raporuyla belli olacak fakat neden böyle bir sorun çıkarıyor bilemedim.

Şuradaki çözümü deneyin bakalım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

System32 ve SysWOW64 klasörlerine bazı DLL dosyaları atmıştım

Hangi dosyaları indirip attığınızı hatırlıyor musunuz?

Merhaba format attım ve sorunumu çözdüm. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…