Bu sistem iyi evet ama r5 5500 pc4.0 deil heralde ama ben idarelik bir pc istiyorumDediğinize göre bir sistem. Net bir bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.![]()
AMD RYZEN 5500-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5500-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Evet baktım baya ama idarelik lazim hitman absolotion da açsın oda olur sistem ozellikleri yazarsanız iyi olur2. Elden alacağınız 10K'lık bir sistem içinden geçer zaten o oyunların.
Bir bütçe söyleyin, o bütçenin en iyisini atalım.
Evet baktım baya ama idarelik lazim hitman absolotion da açsın oda olur sistem ozellikleri yazarsanız iyi olur2. Elden alacağınız 10K'lık bir sistem içinden geçer zaten o oyunların.
Bir bütçe söyleyin, o bütçenin en iyisini atalım.
Yani şöyle 60+fps olsun yeter fazla deil ve eski bir sistem olsun demek istemiştimBütçe önemli değil ve 60 FPS çalıştırsın ile ne demek istediniz acaba?
The Forest'ı bilmem ama şu an 20K'ya alacağınız herhangi bir sistem çok rahat Valorant çalıştırır iyi şekilde
1660S-2060 Seviyesi rahatça kaldırır.Evet baktım baya ama idarelik lazim hitman absolotion da açsın oda olur sistem ozellikleri yazarsanız iyi olur
Bunlardan düşüğü hatta gtx 275 bile yeter ben sadece sizden fikir öneri istedim saolun1660S-2060 Seviyesi rahatça kaldırır.
Bunlardan düşüğü hatta GTX 275 bile yeter ben sadece sizden fikir öneri istedim sağ olun
Haklısın yanlış oldu 560 belki açar amaAbartmayın, oyunu açmaz bile.
Yok, açmaz.Haklısın yanlış oldu 560 belki açar ama![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.