Valorant ticket saçmalığı

Makaleler
2
Dün bir konu açmıştım, 1 ay AFK kalma banım bittikten sonra bu AFK süreleri ne zaman sıfırlanır diye. Sosyal'den tam bir cevap alamadığım için Riot'a ticket attım. Verdikleri cevaba bakın. Allah'ım, çıldırıyorum!

1625604001149.png

Ban yediğim ilk gün ticket açmıştım elektrik kesintisi nedeniyle ban yediğimi ancak banımı kaldırmamışlardı. Bu arkadaşta o tickettan bahsediyor ama ne alaka?

Dün bir konu açmıştım, 1 ay AFK kalma banım bittikten sonra bu AFK süreleri ne zaman sıfırlanır diye. Sosyal'den tam bir cevap alamadığım için Riot'a ticket attım. Verdikleri cevaba bakın. Allah'ım, çıldırıyorum!

Eki Görüntüle 1098610

Ban yediğim ilk gün ticket açmıştım elektrik kesintisi nedeniyle ban yediğimi ancak banımı kaldırmamışlardı. Bu arkadaşta o tickettan bahsediyor ama ne alaka?

Hocam bu arada ben cezalar sıfırlanmıyor diye biliyorum, Riot bu konuda çok katı.

Eki Görüntüle 1098610

Neden sıfırlanacak hocam?

Öyle bir şey değil. Eğer 1 kez daha ban yersem 365 gün ban yiyorum. Ben bunu istemediğim için sıfırlanma süresini öğrenmek istiyorum. Ayrıca sıfırlanma süresi mevcut. Eğer belirli bir süre düzgünce oynarsanız aldığınız cezalar sıfırlanıyor.

Öyle bir şey değil. Eğer 1 kez daha ban yersem 365 gün ban yiyorum. Ben bunu istemediğim için sıfırlanma süresini öğrenmek istiyorum. Ayrıca sıfırlanma süresi mevcut. Eğer belirli bir süre düzgünce oynarsanız aldığınız cezalar sıfırlanıyor.

Öyle bir şey yok hocam, aynısı LoL'de de geçerli, LoL'de senelerce oynadım hiçbir zaman sıfırlanmadı, Valorant'ta aynı.

Anladım hocam ama elektrik kesintisi yüzünden banı kaldıracaklarını sanmıyorum.

1 ay AFK kalma banı yaşayacak kadar nasıl AFK kaldın merak ediyorum doğrusu. Adamların sana gösterdikleri muamele normal.
Anladım hocam ama elektrik kesintisi yüzünden banı kaldıracaklarını sanmıyorum.
Şuan banlı değilim zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı