Valorant TPM 2.0 hatası

lunaa1

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Dün akşama kadar Valorant oynayabiliyordum fakat bugünden itibaren girdiğimde başlıkta yazdığım TPM 2.0 gibi bir hata alıyorum. Bununla alakalı farklı konulara baktım fakat anlamadım. TPM bilgisayarda gözükmüyor yani sanırım yok. Anakartım: Foxconn 2ada.
BIOS sürümü:2.7
En son BIOS güncellemesi:
AMI 8.15 5. 02.2013
WİNDOWS 10

Son düzenleme:
Windows 10 için TPM 2.0 zorunlu değil. Windows 11 için gerekli. Acaba Windows 10'da da şart mı koydular?

2024-06-16_17-32-03.png

Konudaki çözümü deneyin.

Son düzenleme:
Windows 10 için TPM 2.0 zorunlu değil. Windows 11 için gerekli. Acaba Windows 10'da da şart mı koydular?

Eki Görüntüle 2224065

Konudaki çözümü deneyin.

Sağ olun hocam birazdan dener sonuçları paylaşırım.

Eki Görüntüle 2224065

Konudaki çözümü deneyin.

Hocam konuda olan her şeyi yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum. Hayır tuhaf olan şey şu bu TPM 2.0 neredeyse oyun çıktığından beri olan bir şey bende o zamanlardan beri oynuyorum TPM 2.0 şimdi akıllarına geldi.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam birazdan dener sonuçları paylaşırım.

Hocam konuda olan her şeyi yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum. Hayır tuhaf olan şey şu bu TPM 2.0 neredeyse oyun çıktığından beri olan bir şey bende o zamanlardan beri oynuyorum TPM 2.0 şimdi akıllarına geldi.
Belki de Windows 10 için de zorunluluk gelmiştir. Ama işin enteresan tarafı bu sorun için konu açan yok. Acaba size mi denk geldi? :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı