Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 6 Kasım 2021 #1 Merhabalar, Windows 11 kullanıyorum. Valorant oynamak istiyorum ancak TPM hatası veriyor. Bende TPM 2.0 aktif. Nasıl çözebilirim?
Merhabalar, Windows 11 kullanıyorum. Valorant oynamak istiyorum ancak TPM hatası veriyor. Bende TPM 2.0 aktif. Nasıl çözebilirim?
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 6 Kasım 2021 #2 Security Boot'u sıfırlayın ve tekrar kurun. Bunu BIOS üzerinden yapacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 6 Kasım 2021 #3 Darneluin dedi: Security Boot'u sıfırlayın ve tekrar kurun. Bunu BIOS üzerinden yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Uzun bir işlem midir? Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Security Boot'u sıfırlayın ve tekrar kurun. Bunu BIOS üzerinden yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Uzun bir işlem midir?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 6 Kasım 2021 #4 Aynı zamanda Secure Boot seçeneğinide açmanız gerekmekte. Artı 0 Eksi
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #5 Restore Secure Boot To Factory Settings'i aktif edin. Artı 0 Eksi
metotreksat Picopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek intörn doktor 6 Kasım 2021 #6 Bence hiç denene ben anakartı bozdum. Windows 10'a dön bence tabii sen bilirsin yine de. Artı -2 Eksi
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 6 Kasım 2021 #7 Secure boot açın ek olarak TPM bölümünün ekran görüntüsünü atın. dTPM ise onu PTT yapıp öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Secure boot açın ek olarak TPM bölümünün ekran görüntüsünü atın. dTPM ise onu PTT yapıp öyle deneyin.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Kasım 2021 #8 Secure Boot ve TPM 2.0 ayarını açman gerek, 5 dakikanı almaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de UEFI açman lazım sanırım üstteki video da işini görür. Artı 0 Eksi
Secure Boot ve TPM 2.0 ayarını açman gerek, 5 dakikanı almaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de UEFI açman lazım sanırım üstteki video da işini görür.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #9 metotreksat dedi: Bence hiç denene ben anakartı bozdum. Windows 10'a dön bence tabii sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Secure boot açarken bir anakart nasıl bozulsun? Artı 0 Eksi
metotreksat dedi: Bence hiç denene ben anakartı bozdum. Windows 10'a dön bence tabii sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Secure boot açarken bir anakart nasıl bozulsun?
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Kasım 2021 #10 metotreksat dedi: Bence hiç denene ben anakartı bozdum. Windows 10'a dön bence tabii sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Hocam kolay bir ayarı yapamaman senin sorunun genelleme yapma. Artı 0 Eksi
metotreksat dedi: Bence hiç denene ben anakartı bozdum. Windows 10'a dön bence tabii sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Hocam kolay bir ayarı yapamaman senin sorunun genelleme yapma.