Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Bilgisayarımda Windows 10 kurulu olmasına rağmen durduk yere TPM ve Secure Boot hatası vermeye başladı.
Bilgisayarımda Windows 10 kurulu olmasına rağmen durduk yere TPM ve Secure Boot hatası vermeye başladı.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 6 Kasım 2024 #2 Keremrr6 dedi: Bilgisayarımda Windows 10 kurulu olmasına rağmen durduk yere TPM ve Secure Boot hatası vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurlu olduğu zaman TPM ve scure boot destekli bir anakartınız olduğu anlamına gelmiyor anakartınızıda biz tahmin ediyoruz sanırsam. Artı 0 Eksi
Keremrr6 dedi: Bilgisayarımda Windows 10 kurulu olmasına rağmen durduk yere TPM ve Secure Boot hatası vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurlu olduğu zaman TPM ve scure boot destekli bir anakartınız olduğu anlamına gelmiyor anakartınızıda biz tahmin ediyoruz sanırsam.
hamzayigjt Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 Tam bilmiyorum ama BIOS'tan Secure Boot'u ve TPM'i kapatıp deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 SiyahiBeyfendi dedi: Windows 10 kurlu olduğu zaman TPM ve scure boot destekli bir anakartınız olduğu anlamına gelmiyor anakartınızıda biz tahmin ediyoruz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Normalde Windows 10'da gerekmiyordu diye biliyordum. hamzayigjt dedi: Tam bilmiyorum ama BIOS'tan Secure Boot'u ve TPM'i kapatıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anakartım eski Secure Boot var fakat TPM yok. Artı 0 Eksi
SiyahiBeyfendi dedi: Windows 10 kurlu olduğu zaman TPM ve scure boot destekli bir anakartınız olduğu anlamına gelmiyor anakartınızıda biz tahmin ediyoruz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Normalde Windows 10'da gerekmiyordu diye biliyordum. hamzayigjt dedi: Tam bilmiyorum ama BIOS'tan Secure Boot'u ve TPM'i kapatıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anakartım eski Secure Boot var fakat TPM yok.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 6 Kasım 2024 #5 Keremrr6 dedi: Normalde Windows 10'da gerekmiyordu diye biliyordum. Anakartım eski Secure Boot var fakat TPM yok. Genişletmek için tıkla... Riot'un sitesinde yazmasada Vanguard'ı çalıştırmak için güvenli önyükleme ve TPM zorunlu TPM olmayan hiçbir bilgisayarda çalışmıyor neredeyse. Artı 0 Eksi
Keremrr6 dedi: Normalde Windows 10'da gerekmiyordu diye biliyordum. Anakartım eski Secure Boot var fakat TPM yok. Genişletmek için tıkla... Riot'un sitesinde yazmasada Vanguard'ı çalıştırmak için güvenli önyükleme ve TPM zorunlu TPM olmayan hiçbir bilgisayarda çalışmıyor neredeyse.
Yahya Giray Esen Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #6 UEFI mı yoksa legasy mi? Artı 0 Eksi
KS KS Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #7 Yahya Giray Esen dedi: UEFI mı yoksa legasy mi? Genişletmek için tıkla... UEFI. Artı 0 Eksi