- Makaleler
 - 63

Aimine... Adlı sözü iki oyunda da işitmeyen yoktur.
Onlar zaten üst düzey hile kullanıyorlar. Bizim hileler yanlarında çıtır çerez.
Mevlana hack var milli hilemiz
Aimine... Adlı sözü iki oyunda da işitmeyen yoktur.
Onlar zaten üst düzey hile kullanıyorlar. Bizim hileler yanlarında çıtır çerez.
Doğru. Merak ediyorum bazı günler gerçekten iyi oynuyorum bazı günler böyle küfürler yiyecek kadar kötü oynuyorum.Aimine... Adlı sözü iki oyunda da işitmeyen yoktur.
En azından daha az ping alırız.Hocam orayı da batırırlar.
Pingler bunu beğenmedi.TR serverinde oynamayın. Bu kadar basit.
20 pingle toxiclerle oynamaktansa 60 pingle toxic olmadan oynamak daha eğlenceli. O kadar büyük farkta yok bence oyun kısmında. Avrupa serverinde çoğu insan 40-70 arası pingle oynuyor zaten genelde. O yüzden rakipleriniz sizden çokta önde olmayacak ping konusunda.Pingler bunu beğenmedi.
Ping 80'den aşağıya düşmüyor. 120 bile oluyor. Bu pingle ben Avrupa sunucularında nasıl oynayayım?20 pingle toxiclerle oynamaktansa 60 pingle toxic olmadan oynamak daha eğlenceli. O kadar büyük farkta yok bence oyun kısmında. Avrupa serverinde çoğu insan 40-70 arası pingle oynuyor zaten genelde. O yüzden rakipleriniz sizden çokta önde olmayacak ping konusunda.
O konuda bir şey diyemem ama ben Denizli'den 75-50 ping ile Frankfurt ve Paris sunucularında oynayabiliyorum. İstanbul'da oturan biri bu değerlere çok rahat erişecektir.Ping 80'den aşağıya düşmüyor. 120 bile oluyor. Bu pingle ben Avrupa sunucularında nasıl oynayayım?
Ben İzmir'de oturuyorum. Ama maalesef sonuçlar böyle. Tam stabil olmadığı için girmiyorum.O konuda bir şey diyemem ama ben Denizli'den 75-50 ping ile Frankfurt ve Paris sunucularında oynayabiliyorum. İstanbul'da oturan biri bu değerlere çok rahat erişecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.