Valorant TR serveri çocuklardan neden nefret ediyor?

Çok komiksiniz hocam, umrumda değil böyle velet demeniz kendi yaşımı biliyorum sonuçta hiç alınmıyorum ama sövenlerden hiçbirşey anlamıyorum o sövenlere inat yaptım bunu iyide oldu
Toxic insanlar gelsin sinirlenem hile açam mutlu olam

Toxic insanlar gelsin sinirlenem hile açam mutlu olam

Zaten perma ban yedim pişman değilim, Riot Games desteğede başvurmayı düşünmüyorum biz türkler diğer kişilerin oyununu bozuyoruz (her oyun için geçerli)

Takımıma 20 yaş altı gelen insanların hepsi küfür ediyor nefret değil de bende de ön yargı oluştu. Sen bir de varsa kız kardeşini sok oyuna o zaman gör asıl küfürleri. Neyse ki sistemi bir tık daha düzgün hale getirmişler çünkü 2 gündür yaklaşık 10 tane banlanan oyuncu geri bildirimi aldım.

Bizim takıma da max. 11-12 yaşında bir çocuk geldi. Gelmez olaydi takımda kimsenin sülalesi kalmadı.
Okuduğumda baya bi' güldüm ama konu altına yazılanları hatırlayınca normal olduğunu anladım.

Sürekli tüm her şeye küfür eden toxic veletlerden nefret ediyoruz yani. Böyle ölünce ağlayanlar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…