Arkadaşlar az önce bir oyundan çıktım ve oyunun 3. raundunda karşı Phoenix ulti atıp benim üzerime geliyordu. Bende Breach karakteriydim amacım Phoenix'e flash atıp öldürmek di fakat flashı kaçarken attım ve bende kör oldum. Takımdaki herkes Breach efsane oynuyorsun diye oyun boyu dalga geçtiler. Ben de bunların ailevi değerlerine çok çok küfür ettim. Bunlar da sövüyor ama mikrofona ağzımı yaklaştırdığım için duyulmuyor. Sonra maçı satmaya başladım adamlara yerlerini söyledim falan.
Elimde olsa Frankfurt'a giriceğim fakat Frankfurt'ta pingim 112. bundan sonra Valorant'ta Türkiye sunucusunda hep 5 pre gireceğim.
Gold 1'dim Silver 3'e düştüm.
Arkadaşlar lütfen maçı neden sattın diye boş boş yorum atmayın o anki durumda herkes satardı.
Hocam hiç kusura bakmayın ama orda flash'ı atamamanız sizin suçunuz. Gold 1'deki bir kişinin flash'ı atamaması ilginç olduğu için sizle dalga geçmişler. Bende olsam bende geçerdim. Ama sizin kötü oynayışınız nedeniyle diğer takım arkadaşlarınızı satmanız hiç hoş değil. Muteleyip geçeceksiniz. Ayrıca 1 rank düşmüşsünüz bu abartılacak bişey değil.
Hocam hiç kusura bakmayın ama orada Flash'ı atamamanız sizin suçunuz. Gold 1'deki bir kişinin Flash'ı atamaması ilginç olduğu için sizle dalga geçmişler. Bende olsam bende geçerdim. Ama sizin kötü oynayışınız nedeniyle diğer takım arkadaşlarınızı satmanız hiç hoş değil. Muteleyip geçeceksiniz. Ayrıca 1 rank dişmüşsünüz bu abartılacak bir şey değil.
Evet Yapamazsınız gidin bakın. Bronz'da bile flashı yanlış atan yok. Ayrıca ben kendimin iyi oynadığımı söylemedim. Hemen haklı olmak için benim üstüme geliyorsunuz. İlkokulda öğrendiklerinizi geliştirin.
Karşına 2 tane Türk gelmesi toxic mi yapıyor? O zaman sende toxicsin. Allah aşkına söylesene karşı takımda ki türkler sana ne yaptılar? Çok merak ediyorum seni flash atarak rahatsız falan mı ettiler?
Karşına 2 tane Türk gelmesi toxic mi yapıyor? O zaman sende toxicsin. Allah aşkına söylesene karşı takımda ki türkler sana ne yaptılar? Çok merak ediyorum seni flash atarak rahatsız falan mı ettiler?
Boş konuşup konuşmamam seni ilgilendirmiyor. Ayrıca gitmiyorum. Napabileceksin. İnsanlar burda doğruları söylüyor hepsini yalanlıyorsun. Eğer böyle insanları umursamıyacaksan annene ağlıyabilirsin.
Boş konuşup konuşmamam seni ilgilendirmiyor. Ayrıca gitmiyorum. Napabileceksin. İnsanlar burada doğruları söylüyor hepsini yalanlıyorsun. Eğer böyle insanları umursamayacaksan annene ağlıyabilirsin.