Valorant TR sunucusu çok kötü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne çabuk plata çıkmışsınız. 🤔

Neyse, sizi göz ardı listeme alıyorum. İyi forumlar.
24 Aralık 2020

7 Şubat 2021

1 aydan fazla olmuş. Neden çıkamasın?

Bence siz de "TR server oyuncularından" birisiniz. Birini banlatmak için elinizden geleni yapmaya mı çalışıyorsunuz? Konu sahibi o zaten. Siz rahatsız oluyorsanız çıkarsınız konudan.
Banlanınca oh banlattım demeyeceğim veya şimdi yazı yazamayacak ben kazandım zafer benim falan da demeyeceğim. Haklısınız çıkıp gidebilirdim ama yazma isteği duydum. En sonunda her şeye boş yapıyorsun deyince bir daha yazmayalım beyler dedim.

Al işte. Tam bir toksik. Yahu, bir defa da herhangi bir online oyunun TR serverinde adamakıllı oynayan, küfür etmeyen birisi çıksa. Şuna bak ya. Takımı ona şaka yapıyor diye hem ana bacı küfür ediyor, hem de takımını satıyor. Sonra da buraya gelip hüngür hüngür ağlıyor. Kardeşim, sen önce beyin yaşını yükseltmeye çalış. Yükseltince de kültürlü bir şekilde oyununu oyna. Takımın ailevi değerlerine küfür mü ediyor? Sustur gitsin. Ya da bir şekilde kaydet sonra da raporla. İlla küfür edeceksen de içinden et ve dışa vurma. Keşke herkes böyle olsa.

Bugün League of Legends oynarken sırf kazandık diye karşı takımdan bir adam anne, hala, teyze bir şey bırakmadı. Üstüne Allah'a ve Kuran'a sövdü. TR sunucusunu mahveden sizlersiniz. Avrupa sunucusuna gidip orayı bari mahvetmeyin ki etmişsiniz.

Dün iki el rekabetçi attım, henüz bir derecem yok ama plat ve diamond arası gayet kibar insanlar geldi takımıma. Çomar gelse takıma zaten susturu basarım.

Lütfen Frankfurt'a gitmeyin orayı da kirletmeyin.

Arkadaşlar az önce bir oyundan çıktım ve oyunun 3. raundunda karşı Phoenix ulti atıp benim üzerime geliyordu. Bende Breach karakteriydim amacım Phoenix'e flash atıp öldürmek di fakat flashı kaçarken attım ve bende kör oldum. Takımdaki herkes Breach efsane oynuyorsun diye oyun boyu dalga geçtiler. Ben de bunların ailevi değerlerine çok çok küfür ettim. Bunlar da sövüyor ama mikrofona ağzımı yaklaştırdığım için duyulmuyor. Sonra maçı satmaya başladım adamlara yerlerini söyledim falan.

Elimde olsa Frankfurt'a giriceğim fakat Frankfurt'ta pingim 112. bundan sonra Valorant'ta Türkiye sunucusunda hep 5 pre gireceğim.

Gold 1'dim Silver 3'e düştüm.

Arkadaşlar lütfen maçı neden sattın diye boş boş yorum atmayın o anki durumda herkes satardı.
En azından Frankfurt sunucusuna girmeyin de orası temiz kalsın. All mute yapmak yerine ailevi değerlere küfredip sonra da oyunu trollemişsin. Bir de TR sunucusundan şikayetçisin. Plat elonun da iyi olduğunu sanıyorsan eve bununla övünüyorsan vay haline ne diyeyim.

Ne çabuk plata çıkmışsınız. 🤔

Neyse, sizi göz ardı listeme alıyorum. İyi forumlar.

İsterseniz adımı vereyim görün.

Aynen moruk#moruk
24 Aralık 2020

7 Şubat 2021

1 aydan fazla olmuş. Neden çıkamasın?
Arkadaş boş konuşuyor işte.
Lütfen Frankfurt'a gitmeyin orayı da kirletmeyin.

Aa seni dinlemeyeceğim amaa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı