Valorant TR sunucusu çok kötü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sadece LoL, CS:GO, Valorant oyunlarında geçerli değil. Bütün Online oyunlarda aynı şey. Ufacık hata da direk küfür satmak. Belki adam yeni kalmıştır belki ısınmadan girmiştir belki morali bozuktur moral aramak için girmiştir. Hem kaybetsen ne olacak ki?

Sen ne gereksiz bi' insansın ya.
ailevi değerlerine çok çok küfür ettim bunlarda sövüyor ama mikrofona ağzımı yaklaştırdığım için duyulmuyor sonra maçı satmaya başladım adamlara yerlerini söyledim falan
Bunu yapan birisisin sen. İstediğin sunucuda oyna sonuç değişmeyecek. Tam bir "loser" ile karşı karşıyayız.

Senle dalga gectiler diye ana bacı soversen dayak yemeyi bile hakediyorsun. Muteleyip geçmen lazım ya da oyunu hiç oynama daha iyi. Senin gibiler yüzünden oyundaki TR sunucuları bu hâlde zaten.

Oyunu sattığınız için haksızsınız. Onların dalga geçmesi iyi olmamış ama siz de ailevi değerlerine sövmüşsünüz. Oyun sunucularının sıkıntılı olduğu bir gerçek ama keşke oyunu satıp küfür etmek yerine takım arkadaşlarını muteleyip oyununuza devam etseydiniz. Bende yeni oyuncuyum ve bana laf atanları hiç takmıyorum. Sadece info için mikrofonlarını açık tutuyorum ama sövüyorsa kapatırım.

Dalga geçersin, ama oyun boyu geçmessin değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…