Çözüldü Valorant TR Sunucusuna Bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

takaşi

Decapat
Merhaba... Twitch'den düşüremediğim için Valorant satın aldım cüzi bir miktara fakat şöyle bir sorun var. Oyun global server bağlanıyor. Arkadaşlarım kendi aralarında TR sunucularında 20-30 ping ile oynayabiliyorlar fakat benim hesap büyük ihtimalle global bağlanıyor ve tek girdiğimde sürekli -60-70 gibi) yüksek pinglerle oynuyorum. Arkadaşlarımla girince de otomatik olarak onlar da global bağlanıyor ve benim yüzümden herkesin ping değeri 80'leri buluyor. Hesabımın TR sunucularına bağlanmasını nasıl sağlayabilirim, böyle bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Seni bir Riot'a şikayet edek. Hesap satın almak yasak güzel kardeşim. Her an ban yiyebilirsin.

Bunun gibi soruları daha önce Reddit'te görmüştüm, sanırsam mümkün değil. İlk başta bölgeyi otomatik seçiyor ondan sonra o bölgede oynuyorsun sürekli ve bu değiştirilemiyor. İlk başta hesap satın almak gibi bir hataya düşmemeliydin.

Evet şimdi öğrenmiş oluyorum. Hesap EU sunucularında düştüğü için TR sunucusuna öncelikli bağlanmıyormuş. RIOT Games sayfasında da TR yerine Ger (Germany) yazıyormuş zaten.
Sorun çözüldü.

Ben önceden TR sunucusuna girebiliyordum şimdi arkadaşın dediği gibi bir sorun oldu

Valorant'ta VAN 0 hatası alıyorum. Destek kaydı açtım Riot'a, bana 2 adet IP verdi ki ikiside Amerika sunucusu IP'si idi. %100 Paket kaybı gördüm. Daireye kadar fiber altyapıma rağmen. Sonra birisi bana Valorant Türkiye sunucusu IP'lerini attı. İkisinede baktım, hiç paket kaybı görmedim. PingLotter 5 programı ile 2 IP adresinide kontrol ettim. O zaman aldığım VAN 0 hatası, Valorant'ımın Türkiye sunucusuna bağlanamadığından kaynaklanıyor diye düşündüm? Bu sorunu nasıl çözeceğim?

Hocam sorununuzu çözebildiniz mi? Aynı hatayı alıyorum da. Ara sıra 0 diyor ara sıra VAN -1.

Maalesef çözemedim. Bende hep VAN 0 hatası var.
Bende de var sürekli ara sıra VAN -1 çıkıyor onun yerine. 2 defa 14 günlük rekabetçi kısıtlaması aldım. Derecesizden sayısız kısıtlama aldım zaten hatta şuan bile 2 saatlik derecesiz banım 12 günlük de rekabetçi kısıtlamam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…