Valorant tracker gg sebebiyle ban yenir mi?

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Dostlar selam, aslında çok gerekli bir program için bu konuyu açtım. Bu uygulamayı kurarsam ban yer miyim diye Riot'a ticket attığımda bana net bir cevap vermeyip olabilir de olmayabilir de tarzı bir cevap verdi peki siz hiç bu uygulamadan dolayı ban yiyen gördünüz mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam, aslında çok gerekli bir program için bu konuyu açtım. Bu uygulamayı kurarsam ban yer miyim diye Riot'a ticket attığımda bana net bir cevap vermeyip olabilir de olmayabilir de tarzı bir cevap verdi peki siz hiç bu uygulamadan dolayı ban yiyen gördünüz mü?

Ben bu olaydan sonra ban yiyen görmedim amma Riot bir şey biliyorsa %70,%80 doğrudur hocam.

Riot Vanguard çok sıkıntılı bir sistem hocam 3. partiden dolayı ban yiyebilirsiniz ve yerseniz tekrar açmazlar.

Hocam kesin bir şey de söylemiyorlar ki %50 şansın var yiyorsa indir der gibi.

Hocam diyorum ben Riot'un oyunlarını hepsini oynamışımdır
Riot bir şey diyorsa doğrudur

Bir de hocam neden indiriyorsunuz ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı