Valorant Tracker üzerinden maç tekrarı nasıl izlenebilir?

Lordmuhafız

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bir süredir Valorant Tracker kullanıyorum. İnternette herkes Valorant Tracker üzerinden maç tekrarını izleyebildiğimizi söylüyor ama nereden ve nasıl izlenildiğini kimse göstermiyor. Ben de kullandığım süre boyunca böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20.png
    Screenshot_20.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 421
Selamlar, bir süredir Valorant Tracker kullanıyorum. İnternette herkes Valorant Tracker üzerinden maç tekrarını izleyebildiğimizi söylüyor ama nereden ve nasıl izlenildiğini kimse göstermiyor. Ben de kullandığım süre boyunca böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Valorant Tracker'da maç tekrarı izleyemezsin dostum, yanlış bilgi almışsın. Tracker sadece istatistikleri gösterir, tekrarları değil. Maçları kaydedip sonra izlemek istersen Riot'un kendi oyun içi kayıt özelliğini kullanman gerek. Valorant Tracker'la ilgili başka soruların varsa sorabilirsin, yardımcı olurum.

Valorant Tracker'da maç tekrarı izleyemezsin dostum, yanlış bilgi almışsın. Tracker sadece istatistikleri gösterir, tekrarları değil. Maçları kaydedip sonra izlemek istersen Riot'un kendi oyun içi kayıt özelliğini kullanman gerek. Valorant Tracker'la ilgili başka soruların varsa sorabilirsin, yardımcı olurum.
Hmm anladım teşekkürler bir sorum daha olacak trackerla alakalı:Ben uzun zamandır Valorant oynuyorum ve kill rekorumun 47 olduğunu hatırlıyorum fakat trackerda baktığım zaman hiç bir zaman öyle bir kill aldığım gözükmüyor. 33-34-35 gibi şeyler gözüküyor tüm sezonlarda aldığım en yüksek kille baktığımdaysa geçen sezon aldığım 38 kill gözüküyor. acaba verilerde bulunmuyor mu bazı killer?

Dosya Ekleri

• Screenshot_21.png
    Screenshot_21.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 353
Riot'un kayıt özelliğimi varmış?

Maçları kaydedip sonra tekrar izleyebilirsin. Ayarlardan kolayca açıp kapatabilirsin. Dene istersen, bayağı kullanışlı

Oyunu aç ve Ayarlar'a gir "Video" sekmesine git Kayıt" bölümünü bul "Maçları Kaydet" seçeneğini aç
Allah Allah hemen oyuna girip deniyorum

Oyunu aç ve Ayarlar'a gir "Video" sekmesine git Kayıt" bölümünü bul "Maçları Kaydet" seçeneğini aç
Video diye bir sekme yok hocam burada

@Super.X.User hocam cevap bekliyorum

Allah Allah hemen oyuna girip deniyorum

Video diye bir sekme yok hocam burada

@Super.X.User hocam cevap bekliyorum
yani 2 dakika bile sürmeden cevap verdim ve çevrimiçi gözüküyorsunuz nereye gittiğinizi merak ediyorum cidden

Dosya Ekleri

• Screenshot_22.png
    Screenshot_22.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 416
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı