Valorant true strech nasıl yapılır?

wfreisa

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Valorant'ta laptop için true stracth nasıl yapabilirim? NVIDIA denetim masasını açtığımda çözünürlükle alakalı hiçbir şey çıkmıyor. Sadece 3D ayarları çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta laptop için true stracth nasıl yapabilirim? NVIDIA denetim masasını açtığımda çözünürlükle alakalı hiçbir şey çıkmıyor. Sadece 3D ayarları çıkıyor.

Hocam YouTube'da detaylı bir sürü anlatımı var ama Riot onu ışık hızı ile fixledi yani boyut büyük olsa dahi kafasına nişan alsanda olması gerektiği yer neresi ise o kısımdan HS yiyor artık.

Hocam YouTube'da detaylı bir sürü anlatımı var ama Riot onu ışık hızı ile fixledi yani boyut büyük olsa dahi kafasına nişan alsanda olması gerektiği yer neresi ise o kısımdan HS yiyor artık.
Hayır fixlenmedi çoğu e-sporcu kullanıyor.

Dostum sende çalışcakmı bilmiyorum ama ben ilk önce aygıt yöneticisinden monitörü devre dışı bıraktım. Sonra ekran kartı driverimden 1568x1080 ve 1280x882 çözünürlüklerini oluşturdum (Sadece bu ikisi oluyor) Ardından windowsdan ikisinden birini seçiyorum 1568x1080 öneririm daha iyi. Onu seçtikten sonra oyuna girip ilk pencereli tam ekran ve doldura tıklıyorum sonra penceriliyi tam ekrana çevirip onaylaya basıyorum ve oluyor. Bunu yaptıktan sonra windowsu tekrar 1920x1080e çekiyorum oyunu ellemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…