Valorant UEFI secure boot enabled ve HVCI enabled hatası

LLuser

Centipat
Daha fazla  
Oyuna girdikten yaklaşık 15-20 dakika sonra bu mesajı alıyorum. Normalde Secure Boot kapalıydı açtım gene aynı hatayı aldım. Beni Vanguard'la alakalı bir sayfaya yönlendirdi ama pek bir şey anlamadım yardımcı olabilir misiniz? He bir de maçtakyen attı ceza alır mıyım acaba?

1744210397241.png

Oyuna girdikten yaklaşık 15-20 dakika sonra bu mesajı alıyorum. Normalde Secure Boot kapalıydı açtım gene aynı hatayı aldım. Beni Vanguard'la alakalı bir sayfaya yönlendirdi ama pek bir şey anlamadım yardımcı olabilir misiniz? He bir de maçtakyen attı ceza alır mıyım acaba?

Eki Görüntüle 2465925

Secure Boot'u ve bellek bütünlüğünü açın. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?

Maçtayken önceki AFK kalma durumunuza bağlı olarak uyarı veya ceza alabilirsiniz. Secure Boot'u BIOS üzerinden aktif ettikten sonra, cihazınızı çalıştırıp alttaki arama butonuna "Çekirdek Yalıtımı" yazın. Açılan sekmedeki seçenekleri aktif edin.

Eki Görüntüle 2465925

Yaşadım aynısını söylediğim şekilde yapınca olmazsa 1 hafta sonra düzeliyor çok garip bir oyun bu.

Revo Uninstaller programını yükleyin, programı kurun ve Vanguard'ı geliştirilmiş arama yaparak bütün kalıntılarını silmiş olduğunuza emin olun ve bellek bütünlüğünü açıp tekrar girin.

Ceza alacaksınız bu arada, bende aynı durumun tamamen aynısını yaşadım. Ben ban yemiştim.

Maçtayken önceki AFK kalma durumunuza bağlı olarak uyarı veya ceza alabilirsiniz. Secure Boot'u BIOS üzerinden aktif ettikten sonra, cihazınızı çalıştırıp alttaki arama butonuna "çekirdek yalıtımı" yazın. Açılan sekmedeki seçenekleri aktif edin.

Daha önce takımlı DM girdiğimde 1 gün dereceli ban atmıştı, banım bitmişken oyuna gireyim dedim bu hatayı aldım. Neyse ki ceza almadım (tekrar oyuna girebildim) dediğinizi deneyeceğim olmazsa diğer arkadaşın dediği gibi 1 hafta beklerim. Neden böyle saçma bir anti cheatleri var anlamış değilim. Benim bilgisayarımı hile yapamayacak duruma getirirsen zaten anti cheatin olayı kalmıyor.

Daha önce takımlı DM girdiğimde 1 gün dereceli ban atmıştı, banım bitmişken oyuna gireyim dedim bu hatayı aldım. Neyse ki ceza almadım (tekrar oyuna girebildim) dediğinizi deneyeceğim olmazsa diğer arkadaşın dediği gibi 1 hafta beklerim. Neden böyle saçma bir anti cheatleri var anlamış değilim. Benim bilgisayarımı hile yapamayacak duruma getirirsen zaten anti cheatin olayı kalmıyor.

1 hafta beklemeden dediğim şeyleri de yapın, ben öyle düzeltmiştim.

İnanın ki Valve Anti Cheat'e göre tek artısı cihazınızdan çeşitli aralıklarla ekran resmi toplayarak denetliyor olması. Yoksa Vanguard da benim gözümde beş para etmez.

Tabii.

Secure Boot'u ve bellek bütünlüğünü açın. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?

1744211499797.png

BIOS üzerinden Secure Boot'u açmama, Fast bootu kapatmama ve CSM'in açık olmamasına rağmen kapalı gözüküyor.

1 hafta beklemeden dediğim şeyleri de yapın, ben öyle düzeltmiştim.

Yapacağım, önce Einstein'in dediklerini yapacağım daha önce de yardımcı olmuştu bilgili biri.

İnanın ki Valve anti Cheat'e göre tek artısı cihazınızdan çeşitli aralıklarla ekran resmi toplayarak denetliyor olması. Yoksa Vanguard da benim gözümde beş para etmez.

Bir de HWID ban olması. Valve'de ban ye yeni hesap aç ban ye yeni hesap açıyorlar hemen, Valve'nin kopya çekmesi lazım.

Tabii.

Eki Görüntüle 2465947

BIOS üzerinden Secure Boot'u açmama, Fast bootu kapatmama ve CSM'in açık olmamasına rağmen kapalı gözüküyor.

Yapacağım, önce Einstein'in dediklerini yapacağım daha önce de yardımcı olmuştu bilgili biri.

Secure Boot şu an kapalı gözüküyor. Anakart nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı