Valorant UEFI secure boot enabled ve HVCI enabled hatası

İnanın ki Valve anti Cheat'e göre tek artısı cihazınızdan çeşitli aralıklarla ekran resmi toplayarak denetliyor olması. Yoksa Vanguard da benim gözümde beş para etmez.

Hocam denetledikten sonra siliyoruz diyorlar ama bir hacklense herkesin bilgisi gg. Ayrıca sildikleride belli değil çok saçma.

Secure Boot şu an kapalı gözüküyor. Anakart nedir?
biostar b650mp-e pro

Hocam denetledikten sonra siliyoruz diyorlar ama bir hacklense herkesin bilgisi gg. Ayrıca sildikleride belli değil çok saçma.

Silmiyorlar hocam işte ayakta oynatıyorlar bizi siliyoruz dedikleri 5-10 yıl sonra filan bence. Çinlilerin yaptığı anti cheatı kullanıyorlar hala.

Hocam TPM'i aktif edin, Secure Boot'u açın, F10 ile çıkın, tekrardan BIOS'a girin. Hâlâ tüm ayarlar kayıtlıysa msinfo kısmına girip Güvenli Önyüklemenin aktif olup olmadığını kontrol edin. Aktifse 2. adım olan çekirdek yalıtımı kısmını aktif etme aşamasına geçin.

BIOSTAR B650MP-E Pro.

Key management kısmına girip restore factory keys yapıp kaydedip çıkın.

Hocam TPM'i aktif edin, Secure Boot'u açın, F10 ile çıkın, tekrardan BIOS'a girin. Hâlâ tüm ayarlar kayıtlıysa msinfo kısmına girip güvenli önyüklemenin aktif olup olmadığını kontrol edin. Aktifse 2. adım olan çekirdek yalıtımı kısmını aktif etme aşamasına geçin.

Hocam çekirdek yalıtımını zaten açtım, Secure Boot'u F10 la açıyorum. TPM nasıl açabilirim onu bilmiyorum.

Key management kısmına girip restore factory keys yapıp kaydedip çıkın.

Deneyip geliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı