Valorant üzerinden edilen küfür ve cimer şikayeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Darbeden girmiş hocam. Sizde ona darbe yaptınız egoist pati abimi tanıyorsan selamımı söyle bu arada

Şimdi ki süreci söylüyorum Riot Games ile irtibata geçildi büyük ihtimal yazışmalar yapıldı ki bana cevap yazıldı ve beni aradılar tüm bilgileri istediler büyük ihtimal ardından zaten nereden giriş yaptıysa hangi bilgisayar IP giriş çıkış bilgileri sonrası zaten malum o da ortalama 1 ay olur diye düşünüyorum.

Hocam sorum olacak. Tazminat davası mı açtınız? Yoksa hapis cezası falan mı? Tazminat davasında parayı karşı taraf ödüyor diye biliyorum. Arkadaşın canını tazminat davası daha çok acıtır.

Hocam sorum olacak. Tazminat davası mı açtınız? Yoksa hapis cezası falan mı? Tazminat davasında parayı karşı taraf ödüyor diye biliyorum. Arkadaşın canını tazminat davası daha çok acıtır.

Ben suç ve şikayette bulundum bu tarz konularda dini inançlara ve ırkcılık üzerinden dava açıyor savcılık adli makam da iddaname hazırlıyor ardından 2 taraf davaya çağrılıyor bana soracak hakim işte tazminat mı istiyorsun gibisinden çünkü bu konu da Hakaret suçunu işleyen faile 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir. Suçun nitelikli hallerle işlenmesi durumunda faile verilecek cezanın alt sınırı 1 yıldan az olamaz. Hakaret suçunun alenen işlenmesi durumunda verilecek ceza 1/6 oranında arttırılır. Yani işin büyüklüğüne göre 3 ay ile 2 yıla kadar hapis cezası istenir savcılık tarafından hakim onaylarsa hapis onaylamazsa maddi manevi tazminat sonrasında uzlaştırıcı araya girer tazminat isteyip istemeyeceğimi sorar ben kabul etmeyeceğim yatsın içeride çeksin cezasını.

Siz bilirsiniz hocam. Çocuğa geçmiş olsun şimdiden kaç yaşındaydı bu arada küfürcü çocuğumuz?

18 yaşından büyüktür bence karşı takımdaydı bilmiyorum ama o küfürleri eden kişi 18 yaşından küçük olamaz.

Hocam genelde küçük çocuklar öyle sövüyor. Büyükler gülüp geçiyor yani aynı yaştayız eğer 18 ise ama bilmiyorum.

Hocam inşallah hak ettiğini bulur.

Bulacak ve ben bu konuyu hem YouTube hem de diğer sosyal medyalara taşıyacağım ki şu Türkiye'deki Türk Toplumu Türk Gençliği nereye gidiyor. Hadi sinirlenirsin ağzından küfür kaçar sinirle ama kalkıp da Allah'a küfret sonra darbe üzerinden dalga geç ardından incelik kibarlık bekle. Tüm sosyal medyalar da paylaşacağım ki insanları daha da dikkatli olmalarına davet edeceğim.

YouTube kanalınızı verinde hocam abone olalım destek verelim böyle kişilerin hak ettiğini bulması lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…