W Wane Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Örneğin ben kısım 9 2. kısımı yücelik bitirdim en yüksek olarak fakat şu an elmasım. Yücelik uğurluğu mu alacağım yoksa son kısımda neysem o mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2024
Örneğin ben kısım 9 2. kısımı yücelik bitirdim en yüksek olarak fakat şu an elmasım. Yücelik uğurluğu mu alacağım yoksa son kısımda neysem o mu?
EymK Decapat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.132 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 Wane dedi: Örneğin ben kısım 9 2. kısımı yücelik bitirdim en yüksek olarak fakat şu an elmasım. Yücelik uğurluğu mu alacağım yoksa son kısımda neysem o mu? Genişletmek için tıkla... Bölümde ki peak rankına göre uğurluk alırsın. Artı 0 Eksi
Wane dedi: Örneğin ben kısım 9 2. kısımı yücelik bitirdim en yüksek olarak fakat şu an elmasım. Yücelik uğurluğu mu alacağım yoksa son kısımda neysem o mu? Genişletmek için tıkla... Bölümde ki peak rankına göre uğurluk alırsın.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.554 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 O sezonda çıktığın en yüksek rankın uğurluğunu alırsın, mesela 9. sezonda bir kere bile yüceliğe çıktıysan, daha sonra geri düşsen bile 10. sezonda yücelik uğurluğu verir. Artı 0 Eksi
O sezonda çıktığın en yüksek rankın uğurluğunu alırsın, mesela 9. sezonda bir kere bile yüceliğe çıktıysan, daha sonra geri düşsen bile 10. sezonda yücelik uğurluğu verir.