Valorant USB çıkartma sesi yapıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ana De Armas

Centipat
Daha fazla  
Yeni aldığım laptop olan Lenovo LOQ 15IAX10 5050 modelini kurulumu yaptım daha sonra Valorant'ı kurdum lakin böyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Laptopu ilk kuruşumda acaba driverları yanlış mı diye kurdum şeklinde düşünüp format atıp tekrar kurdum laptopu daha düzgün bir şekilde lakin halen aynı sorun devam etmekte. Acaba bu sorunu daha önce yaşayıp çözmüş olan var mı? Sadece Valorant'ta oluyor bu sorun.

Ekstradan Valorant açıkken Alt Tab yaptığımda performans kaybı yaşatıyor bu sorun, bir şeyler yazarken drop giriyor.
@erdem3777 hocam siz bu sorunu yaşadınız mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığım laptop olan Lenovo LOQ 15IAX10 5050 modelini kurulumu yaptım daha sonra Valorant'ı kurdum lakin böyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Laptopu ilk kuruşumda acaba driverları yanlış mı diye kurdum şeklinde düşünüp format atıp tekrar kurdum laptopu daha düzgün bir şekilde lakin halen aynı sorun devam etmekte. Acaba bu sorunu daha önce yaşayıp çözmüş olan var mı? Sadece Valorant'ta oluyor bu sorun.

Ekstradan Valorant açıkken Alt Tab yaptığımda performans kaybı yaşatıyor bu sorun, bir şeyler yazarken drop giriyor.
@erdem3777 hocam siz bu sorunu yaşadınız mı acaba?
Söylemeyi unutmuşum hocam kusura bakmayın. Yok yaşamadım bu arada ama şöyle bir sorun keşfettim. Sadece NVIDIA GPU ile oynarken G-SYNC kapatmayı unutmayın FPS yüksek olsa da 60 FPS gibi hissettiriyor ve çok bozulmalar oluyor.

Söylemeyi unutmuşum hocam kusura bakmayın. Yok yaşamadım bu arada ama şöyle bir sorun keşfettim. Sadece NVIDIA GPU ile oynarken G-Sync kapatmayı unutmayın FPS yüksek olsa da 60 FPS gibi hissettiriyor ve çok bozulmalar oluyor.

Hocam sadece tek bir GPU yok mu zaten. Öyle olmuyor mu yani.

2 mod var biri hybrid hem işlemci GPU'su hem ayrı GPU'yu kullanıyor. Diğer mod ise sadece NVIDIA GPU'yu kullanıyor.

Hocam sizin için sorun olmaz ise size özelden ulaşsam bana laptopu tekrardan kurmama yardım eder misiniz acaba bu ses sorunu sizde olmamış demek ki ben yanlış kurdum bu konuda Riot'a ticket attım halen çözemedik.

Hocam sizin için sorun olmaz ise size özelden ulaşsam bana laptopu tekrardan kurmama yardım eder misiniz acaba bu ses sorunu sizde olmamış demek ki ben yanlış kurdum bu konuda Riot'a ticket attım halen çözemedik.
Tabi isterseniz konu da açabilirsiniz. İnsta vermek yasak mı bilmiyorum ama buyrun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı