Valorant V-Sync açık ama FPS sabit değil

MT060915

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ekranımda yatay şeffaf çizgiler ve yırtılmalar olduğundan dolayı Valorant'ı V-Sync açık oynuyordum.
Fakat bugün hiçbir ayarla oynamadığım halde V-Sync açık görünüyor ama FPS sabit değil.
FPS'i kendim sabitlediğimde ise bahsettiğim sorunlar daha az oluyor ama önceki kadar az değil.

Ekranımda yatay şeffaf çizgiler ve yırtılmalar olduğundan dolayı Valorant'ı V-Sync açık oynuyordum.
Fakat bugün hiçbir ayarla oynamadığım halde V-Sync açık görünüyor ama FPS sabit değil.
FPS'i kendim sabitlediğimde ise bahsettiğim sorunlar daha az oluyor ama önceki kadar az değil.
1) Nvidia Denetim Masası'ndan Valorant için V-Sync (Dikey/Düşey Eşitleme) seçeneğini kontrol edin. Doğrudan oradan da açabilirsiniz seçeneği.

2) Monitörünüz bildiğim kadarıyla 60Hz destekliyor maksimum. Bundan dolayı, Valorant'ı çerçevesiz tam-ekran moduna alıp V-Sync açarsanız, sorun kalmayacaktır.

Bazı oyunlarda V-Sync güncellemeler ile vs devre dışı kalabiliyor. Örneğin PES serisinde de bu problem vardı. 0.1 Datapack ile V-Sync çalışırken 0.2 ile çalışmıyordu bazı yıllarda. Yani sorun sizden olmayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı