ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Valorant'ta V-Sync açtığım zaman linkteki gibi ekran titriyor mu diyeyim, kayıyor mu diyeyim anlamadım. Örneğin sondaki gördüğünüz morarma gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar Valorant'ta V-Sync açtığım zaman linkteki gibi ekran titriyor mu diyeyim, kayıyor mu diyeyim anlamadım. Örneğin sondaki gördüğünüz morarma gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FBISwat Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 72 27 Mart 2021 #2 Hocam başka oyunlarda oluyor mu? Eğer olmuyorsa sallayın derim, rekabetçi bir oyunda V-Sync açmak mantıklı değil. Artı 0 Eksi
Hocam başka oyunlarda oluyor mu? Eğer olmuyorsa sallayın derim, rekabetçi bir oyunda V-Sync açmak mantıklı değil.
KS KS ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Mart 2021 #3 FBISwat dedi: Hocam başka oyunlarda oluyor mu? Eğer olmuyorsa sallayın derim, rekabetçi bir oyunda V-Sync açmak mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor Valhalla oynadım FIFA 21 oynadım FM 21 de de olmuyor V-Sync açma sebebim monitrö hzi ile FPS'i eşitlesin diye. Artı 0 Eksi
FBISwat dedi: Hocam başka oyunlarda oluyor mu? Eğer olmuyorsa sallayın derim, rekabetçi bir oyunda V-Sync açmak mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor Valhalla oynadım FIFA 21 oynadım FM 21 de de olmuyor V-Sync açma sebebim monitrö hzi ile FPS'i eşitlesin diye.
FBISwat Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 72 27 Mart 2021 #4 ikaross dedi: Yok olmuyor Valhalla oynadım FIFA 21 oynadım FM 21 de de olmuyor V-Sync açma sebebim monitrö hzi ile FPS'i eşitlesin diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, alabileceğiniz en iyi FPS'yi akın derim, CS oynarken çok etki ediyor FPS, Valorant'da da aynısı olur muhtemel. Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Yok olmuyor Valhalla oynadım FIFA 21 oynadım FM 21 de de olmuyor V-Sync açma sebebim monitrö hzi ile FPS'i eşitlesin diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, alabileceğiniz en iyi FPS'yi akın derim, CS oynarken çok etki ediyor FPS, Valorant'da da aynısı olur muhtemel.
KS KS ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Mart 2021 #5 FBISwat dedi: Yok hocam, alabileceğiniz en iyi FPS'yi akın derim, CS oynarken çok etki ediyor FPS. Valorant'da da aynısı olur muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hmm pekala teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
FBISwat dedi: Yok hocam, alabileceğiniz en iyi FPS'yi akın derim, CS oynarken çok etki ediyor FPS. Valorant'da da aynısı olur muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hmm pekala teşekkür ederim.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 27 Mart 2021 #6 Oyunun FPS sınırlayıcısını kullan v-snyc yerine. Artı 0 Eksi
KS KS ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Mart 2021 #7 HackerMulayim dedi: Oyunun FPS sınırlayıcısını kullan v-snyc yerine. Genişletmek için tıkla... Aynı verimi sağlamıyor o Artı 0 Eksi
HackerMulayim dedi: Oyunun FPS sınırlayıcısını kullan v-snyc yerine. Genişletmek için tıkla... Aynı verimi sağlamıyor o
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 31 Mart 2021 #8 ikaross dedi: Aynı verimi sağlamıyor o Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun. Oyun sanki akıcı olmuyormuş gibi değil mi? Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Aynı verimi sağlamıyor o Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun. Oyun sanki akıcı olmuyormuş gibi değil mi?
KS KS ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 31 Mart 2021 #9 zahidbolat dedi: Bende de aynı sorun. Oyun sanki akıcı olmuyormuş gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen kasıyor gibi duruyor bende saldım V-Sync kapalı kullanıyorum. Artı 0 Eksi
zahidbolat dedi: Bende de aynı sorun. Oyun sanki akıcı olmuyormuş gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen kasıyor gibi duruyor bende saldım V-Sync kapalı kullanıyorum.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 31 Mart 2021 #10 ikaross dedi: Aynen kasıyor gibi duruyor bende saldım V-Sync kapalı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende kapatıcam gibi. Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Aynen kasıyor gibi duruyor bende saldım V-Sync kapalı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende kapatıcam gibi.