Yadro Decapat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 331 2 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, monitörüm 75 Hz ve Valorant'ta sabit 75 FPS alıyorum. Sorun nasıl çözülür söylerseniz sevinirim? Ek: AMD Radeon R7 240. Radeon grafik ayarlarına sahibim düşey senkronizasyon veya dikey senkronizasyon göremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2020
Merhaba arkadaşlar, monitörüm 75 Hz ve Valorant'ta sabit 75 FPS alıyorum. Sorun nasıl çözülür söylerseniz sevinirim? Ek: AMD Radeon R7 240. Radeon grafik ayarlarına sahibim düşey senkronizasyon veya dikey senkronizasyon göremedim.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 2 Haziran 2020 #2 Oyun içi ayarlarında V-Sync mevcut ordan değiştirmeyi denemediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Yadro Decapat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 331 2 Haziran 2020 #3 akiyorm dedi: Oyun içi ayarlarında V-Sync mevcut ordan değiştirmeyi denemediniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten kapalı FPS sınırlaması da kapalı. Çok arada yere baktığımda 120 fps'e çıkıyor fakat hep sabit 75. Artı 0 Eksi
akiyorm dedi: Oyun içi ayarlarında V-Sync mevcut ordan değiştirmeyi denemediniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten kapalı FPS sınırlaması da kapalı. Çok arada yere baktığımda 120 fps'e çıkıyor fakat hep sabit 75.
M Miracc34 Femtopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2 23 Nisan 2021 #4 Yadro dedi: Zaten kapalı FPS sınırlaması da kapalı. Çok arada yere baktığımda 120 fps'e çıkıyor fakat hep sabit 75. Genişletmek için tıkla... C:\Riot Games\VALORANT\live\Engine\Binaries\Win64 Konumuna git VALORANT-Win64-Shipping.exe'e sağ tıkla daha sonra özellikler uyumluluk ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretle sonrada uygula tamam Artı 0 Eksi
Yadro dedi: Zaten kapalı FPS sınırlaması da kapalı. Çok arada yere baktığımda 120 fps'e çıkıyor fakat hep sabit 75. Genişletmek için tıkla... C:\Riot Games\VALORANT\live\Engine\Binaries\Win64 Konumuna git VALORANT-Win64-Shipping.exe'e sağ tıkla daha sonra özellikler uyumluluk ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretle sonrada uygula tamam