E ErdemSX Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı RX 6700 Anakart A520M İşlemci Ryzen 5 5600 Valorant'ta her girdiğim hesapta VAL 152 hatası alıyorum. Bunun nedeni nedir?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 20 Mart 2023 #2 HWID ban yemişsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS E ErdemSX Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 Peki ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #4 ErdemSX dedi: Peki ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kolay kolay açmazlar. Haksız bir durum olduğunu düşünüyorsan yine ulaş şansını dene fakat sanmıyorum açacaklarını. Sana beklemek kalıyor. Artı 0 Eksi
ErdemSX dedi: Peki ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kolay kolay açmazlar. Haksız bir durum olduğunu düşünüyorsan yine ulaş şansını dene fakat sanmıyorum açacaklarını. Sana beklemek kalıyor.
roxYsharp Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #5 ErdemSX dedi: Peki ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben de şu an banlıyım 10 gün kaldı. Spoofer falan diyorlar ama hiç bulaşma. İlk kez yediysen paşa paşa bekle 4 ay, tertemiz oynarsın 4 ay sonra. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023 Artı 0 Eksi
ErdemSX dedi: Peki ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben de şu an banlıyım 10 gün kaldı. Spoofer falan diyorlar ama hiç bulaşma. İlk kez yediysen paşa paşa bekle 4 ay, tertemiz oynarsın 4 ay sonra.
KS KS E ErdemSX Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #6 Spoofer diye bir şey duydum onunla oluyor mu? Ban yiyen hesaplara girerken kalıcı uzaklaştırma diyor doğru mu bu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Spoofer diye bir şey duydum onunla oluyor mu? Ban yiyen hesaplara girerken kalıcı uzaklaştırma diyor doğru mu bu?
roxYsharp Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #7 ErdemSX dedi: Spoofer diye bir şey duydum onunla oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şöyle ki her spoofer çalışmıyor malesef. İnternette satanlar var ama ne kadar güven olur bilmiyorum bedavaya o iş zor yani. Paran varsa ne ala. ErdemSX dedi: Spoofer diye bir şey duydum onunla oluyor mu? Ban yiyen hesaplara girerken kalıcı uzaklaştırma diyor doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada hesabın süresiz ban yedi haberin olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023 Artı 0 Eksi
ErdemSX dedi: Spoofer diye bir şey duydum onunla oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şöyle ki her spoofer çalışmıyor malesef. İnternette satanlar var ama ne kadar güven olur bilmiyorum bedavaya o iş zor yani. Paran varsa ne ala. ErdemSX dedi: Spoofer diye bir şey duydum onunla oluyor mu? Ban yiyen hesaplara girerken kalıcı uzaklaştırma diyor doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada hesabın süresiz ban yedi haberin olsun.
KS KS E ErdemSX Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #8 Format atma, misal anakart değiştirme onlar olur mu? Artı 0 Eksi
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 907 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2023 #9 ErdemSX dedi: Peki ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ticket açın size süre versinler mecburen o süreyi bekleyeceksiniz. Artı 0 Eksi
ErdemSX dedi: Peki ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ticket açın size süre versinler mecburen o süreyi bekleyeceksiniz.
roxYsharp Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #10 ErdemSX dedi: Format atma, misal anakart değiştirme onlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakarta ban atıyorlar diye biliyorum değiştirirsen düzelir gibi. Format atmak çare değil. Artı 0 Eksi
ErdemSX dedi: Format atma, misal anakart değiştirme onlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakarta ban atıyorlar diye biliyorum değiştirirsen düzelir gibi. Format atmak çare değil.