Valorant "VAL 29" Hata Kodu

jkeepp

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Valorantı uzun zamandır oynuyorum fakat şuanda oyuna girmeye çalışırken "VAL 29" hata kodunu alıyorum. Bir çok kez tekrar başlatıyorum fakat tek değişen şey hata kodları, bazen "VAL 39" / "VAL 51" / "VAL 43" / "VAL 42" / "VAL 13" hata kodlarını da alıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim.

hatanın çözümü için:

Öncelikle oyununuzu kapatın. Windows tuşu + R kombinasyonuyla karşınıza çıkan çalıştır kısmına "services.msc" yazın.
Bu sizi servisler ekranına yönlendirecek. Servis listenizden "vgc" servisini bulun ve servisi başlatın. Sonrasında oyuna giriş yapın. İyi oyunlar :)

Merhaba, forum içerisindeki ilk mesajım.

Valorant'a güncelleme geldikten sonra giremedim. Çoğu arkadaşın bahsetmiş olduğu val29 hatasını aldım.
Aslında sağlıklı bir çözüm değil ama Windows Defender'ı kapattığımda oyuna girebiliyorum.
Tekrar tekrar denedim, Defender'ı aktif ediyorum oyun hata veriyor, kapatıyorum oyun açılıyor.
Belki size de faydası olur, iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı