397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Kasım 2021 #1 Merhaba! Valorant'ta val 43 hatası alıyorum. Sitesinde istemciyi yeniden başlatmam gerektiğini söylüyordu. Yaptım fakat olmadı nasıl düzelecek. Bir türlü açamadım.
Merhaba! Valorant'ta val 43 hatası alıyorum. Sitesinde istemciyi yeniden başlatmam gerektiğini söylüyordu. Yaptım fakat olmadı nasıl düzelecek. Bir türlü açamadım.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.017 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 5 Kasım 2021 #2 C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız. Artı 0 Eksi
C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız.
KS KS 397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Kasım 2021 #3 DellaPesco dedi: C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı. Artı 0 Eksi
DellaPesco dedi: C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.017 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 5 Kasım 2021 #4 Videoda ki işlemleri uygulayabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Videoda ki işlemleri uygulayabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Kasım 2021 #5 DellaPesco dedi: Videoda ki işlemleri uygulayabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef hala işe yaramadı. Artı 0 Eksi
DellaPesco dedi: Videoda ki işlemleri uygulayabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef hala işe yaramadı.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 6 Kasım 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 6 Kasım 2021 #7 397448 dedi: Maalesef hala işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Windows 11 mi kullanıyorsun ? Artı 0 Eksi
KS KS 397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Kasım 2021 #8 214777 dedi: Windows 11 mi kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Windows 10 işaretli ya . Artı 0 Eksi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #9 FurkannC dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 397448 dedi: Windows 10 işaretli ya . Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
FurkannC dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 397448 dedi: Windows 10 işaretli ya . Genişletmek için tıkla...
B bezdim Centipat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Kasım 2021 #10 bi cözüm bulabildin mi aynı sorunh bende yasiyorım Artı 0 Eksi