397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Kasım 2021 #1 Merhaba! Valorant'ta val 43 hatası alıyorum. Sitesinde istemciyi yeniden başlatmam gerektiğini söylüyordu. Yaptım fakat olmadı nasıl düzelecek. Bir türlü açamadım.
Merhaba! Valorant'ta val 43 hatası alıyorum. Sitesinde istemciyi yeniden başlatmam gerektiğini söylüyordu. Yaptım fakat olmadı nasıl düzelecek. Bir türlü açamadım.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #11 bezdim dedi: Bir çözüm bulabildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu videoya bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
bezdim dedi: Bir çözüm bulabildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu videoya bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et