Hamzamutlu Femtopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #1 Oyunu açtığımda bu hatayı alıyorum normalde almam. Yan hesaptan girince bu hatayı almiyorum. Hesapta bir sıkıntı var mı diye arkadaşımın bilgisayarında girdim ve açıldı. Sorunu duzeltmeme yardımcı olur musunuz lütfen?
Oyunu açtığımda bu hatayı alıyorum normalde almam. Yan hesaptan girince bu hatayı almiyorum. Hesapta bir sıkıntı var mı diye arkadaşımın bilgisayarında girdim ve açıldı. Sorunu duzeltmeme yardımcı olur musunuz lütfen?
KS KS Hamzamutlu Femtopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #11 vartolu1905 dedi: Yok kanka ya destek ekibine yazdım daha cevap vermediler verdiğinde sana yazacağım kanka. Genişletmek için tıkla... Bana cevap verdiler sen bana mail ini at snaa attıkları mail i atayim Artı 0 Eksi
vartolu1905 dedi: Yok kanka ya destek ekibine yazdım daha cevap vermediler verdiğinde sana yazacağım kanka. Genişletmek için tıkla... Bana cevap verdiler sen bana mail ini at snaa attıkları mail i atayim
vartolu1905 Femtopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #12 Hamzamutlu dedi: Bana cevap verdiler sen bana mail ini at snaa attıkları mail i atayim. Genişletmek için tıkla... Bana da verdiler ama hepsi aynı yöntemler hocam. Artı 0 Eksi
Hamzamutlu dedi: Bana cevap verdiler sen bana mail ini at snaa attıkları mail i atayim. Genişletmek için tıkla... Bana da verdiler ama hepsi aynı yöntemler hocam.