7 780980 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #1 Valorant oynarken sürekli Van 1067 hatası alıyorum ve aniden oyundan atıyor. BIOS'ta Security boot kısmı yok.
Valorant oynarken sürekli Van 1067 hatası alıyorum ve aniden oyundan atıyor. BIOS'ta Security boot kısmı yok.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.626 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #11 alper1616 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü, çözdüyseniz nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ben de Eylül 2022 gibi aynı sorunu yaşıyordum, 1 hafta sonra sorun kendiliğinden çözülmüştü. Sorun oyun açılırken Vanguard VGC hizmetinin durmasından kaynaklanıyor ve kesin bir çözümü yok. Artı 0 Eksi
alper1616 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü, çözdüyseniz nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ben de Eylül 2022 gibi aynı sorunu yaşıyordum, 1 hafta sonra sorun kendiliğinden çözülmüştü. Sorun oyun açılırken Vanguard VGC hizmetinin durmasından kaynaklanıyor ve kesin bir çözümü yok.
bershkay Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #12 Messiah47 dedi: Hocam yapamadıysan yardımcı olabilirim. BIOS arayüzünün tüm sekmelerinin fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar, aynı sorundan muzdaribim. Yardımcı olmanız mümkün müdür? Artı 0 Eksi
Messiah47 dedi: Hocam yapamadıysan yardımcı olabilirim. BIOS arayüzünün tüm sekmelerinin fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar, aynı sorundan muzdaribim. Yardımcı olmanız mümkün müdür?