Valorant "Van 138" hatası

Fikotakya

Hectopat
Oyunu açıyorum bir sıkıntı yok ama maçlarda anlamsız bir şekilde bağlantı hatası veriyor ve van 138 yazıyor. CoD hatası olarak bunu önceden de alıyordum. Silmiştim ve şimdi yine yükledim ve yine aynı hatayı veriyor. Arada menü kısmında da atabiliyor internetteki bütün bulduğum çözümleri denedim ama olmadı. Denediğim çözümler: 1- interneti sıfırladım 2- Riot vanguard’ı sildim yükledim 3- bcdedit yapılandırdım 4- Windows uyumluluğunu değiştirdim 5- işlem önceliğini normal olarak ayarladım 6- sistem güncellemelerini yaptım 7- sanal disk otomatiğe aldım 8- format attım.

Benim "a" seri işlemcim var. O yüzden diyorlar ama işlemcimin onboard ekran kartın driver beta sürümü onu beta sürümden çıkarsam düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. öneri
Vanguard'ı kaldırıp tekrar yükleyin.

2. öneri
Komut istemini açıp, bu komutları yazınız.
  • bcdedit.exe /set {current} nx OPT'ın.
  • bcdedit.exe /set testsigning off.
  • bcdedit.exe /set nointegritychecks off.
Yukarıdaki kodların tümünü yazdıktan sonra, "bu değerler XX şeysi tarafından korunmaktadır değiştirilemez veya silinemez" şeklinde bir mesaj alabilirsiniz. Bu durumda, önce bıos'unuzdaki "secure boot" seçeneğinizi kapatmanız ve yukarıdaki komutları yeniden denemeniz gerekecektir. Ardından, sisteminizi yeniden başlatmanız gerekir ve hata kodu büyük olasılıkla kaybolacaktır.

3. öneri
Valorant'a sağ tıklayıp özelliklere girin. Ardından, "uyumluluk" sekmesine gelerek "bu programı Windows 8 için uyumluluk modunda çalıştır" seçeneğini işaretleyin ve ayrıca "bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini işaretleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı