Valorant VAN 152 hatası

Albay Karayel

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyunu bugün hiçbir sıkıntı yokken oynuyordum. Sonra 1-2 saatliğine oyundan çıktım, tekrar gireyim dedim VAN 152 kodlu bir hata aldım. Sorunu bir türlü çözemedim, hile falan hayatta kullanmadım. Oyunun üzerinde hiçbir şey yapmadım, sorunu da hala anlamış değilim. Ticket attım ama hala geri dönüş vermediler, başka hesaptan giriyorum. Onda da aynı hatayı alıyorum, bunu nasıl çözeceğim ben ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, oyunu bugün hiçbir sıkıntı yokken oynuyordum. Sonra 1-2 saatliğine oyundan çıktım, tekrar gireyim dedim VAN 152 kodlu bir hata aldım. Sorunu bir türlü çözemedim, hile falan hayatta kullanmadım. Oyunun üzerinde hiçbir şey yapmadım, sorunu da hala anlamış değilim. Ticket attım ama hala geri dönüş vermediler, başka hesaptan giriyorum. Onda da aynı hatayı alıyorum, bunu nasıl çözeceğim ben ya?
Vanguard banı yemişsin. Ticket beklemeni öneririm. Bu sıralar çok hile olduğundan karışıklık olmuş olabilir.

NOT : VAN 152. Bu, genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına gelir.

Hocam başka oyun için hile indirsen bile bazen Valorant'tan bile ban yiyebilirsin. Hile kullanmadığını kantılarsan açılacağını düşünüyorum.

Vanguard'ın yok yere ban atması çok düşük ihtimal. Ya hile kullandın ya da sana çıkar sağlayabilen 3. Parti bir yazılımı çalıştırdın. Bkz:Intel Wireframe, bilimum macro atama uygulamaları. Çözüm ya 6 ay beklemek ya da biraz para bayılmak :D

Vanguard'ın yok yere ban atması çok düşük ihtimal. Ya hile kullandın ya da sana çıkar sağlayabilen 3. Parti bir yazılımı çalıştırdın. Bkz:Intel Wireframe, bilimum macro atama uygulamaları. Çözüm ya 6 ay beklemek ya da biraz para bayılmak :D
Peki hile kullanmadığımı kanıtlarsam donanım banını kaldırırlar mı? Çünkü hsabımın ceza yediğine dair bir şey gelmedi, sadece oyuna girince VAN 152 hatası alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı