Eğer öncesi için diyorsanız evet internet kafede oynamak için 1 kere açmıştım eski laptopumda açıktı bir de hesabımda mı sıkıntı var acaba diye arkadaşımın PC'den açmıştık ama anlık olarak hepsinin kapalı olması gerekiyor tüm cihazlardan oturumu kapat dedim şifremi değiştirdim ve iki adımlı doğrulamam açık geçen hafta VAL 5 hatası için yapmıştım.
Konuyu kapatabiliriz çözüm yolunu buldum:
Bu arada ne yaptığımı yazayım. Önce ağ ayarlarını sıfırladım. IP adresimi modemin IP adresi olarak ayarladım. DNS'i 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak ayarladım. Bağlantı için router görevinde 2. modemimden Ethernet kablosu ile bağlanıyordum direkt ana modemden kablo çektim. 2. modemi iptal ettim. Güç ayarlarından nihai performansa aldım (çözümün bu olduğunu zannetmiyorum
) ve ek güç seçeneklerinden sabit disk uyku modunu kapattım. Hesapta biri olmadığına emin oldum (nasıl yapılacağını aratırsanız direkt bulabilirsiniz). En sonunda da D diski açıp Valorant'ı tekrardan oraya kurdum. Ek olarak sanırım chipset sürücüm güncel değilmiş. Bilgisayar markamın sayfasından onu da kurdum.
Umarım başka sıkıntı yaşayanlara da çözüm olur.