Çözüldü Valorant "Van 185" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TrainerME

Attopat
Daha fazla  
Yaklaşlık 1 aydır falan Van 185 hata kodunu Valorant'ta alıyorum. Genelde maç içerisinde rastgele zamanlarda çıkıyor karşıma. Çok fazla çözüm yöntemi denedim hatta 2. formatı dün atıp bugün yeniden denemeye çalıştım ama yine de karşıma çıkıyor. Destekle de iletişime geçtim bayağı fazla çözüm yolu önerdiler ama hiçbiri işe yaramadı. Ek olarak bazen Van 185 yerine Van 1067 ya da Van -1 (maç içerisinde) VAL 51 (oyunun açılış ekranında oluyor ve Rusya serverları ile ilgili sıkıntı var satın alımlarda gibi saçma bir hata veriyor) ve VAL 5 (genelde maça girmek için başlat tuşuna bastığımda oluyor ama hiçbir cihazımda hesap açık değil ve 1 aylık süreçte 8 9 defa şifremi değiştirip iki faktörlü doğrulamayı yaptım buna tüm cihazlardan çık işlemi de dahil) hatalarını da alıyorum ve hepsi farklı sorunlarla alakalı hata kodları. Konu hakkında bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Hesabınıza birden fazla cihazdan giriş yapıldı mı?

Eğer öncesi için diyorsanız evet internet kafede oynamak için 1 kere açmıştım eski laptopumda açıktı bir de hesabımda mı sıkıntı var acaba diye arkadaşımın PC'den açmıştık ama anlık olarak hepsinin kapalı olması gerekiyor tüm cihazlardan oturumu kapat dedim şifremi değiştirdim ve iki adımlı doğrulamam açık geçen hafta VAL 5 hatası için yapmıştım.

Eğer öncesi için diyorsanız evet internet kafede oynamak için 1 kere açmıştım eski laptopumda açıktı bir de hesabımda mı sıkıntı var acaba diye arkadaşımın PC'den açmıştık ama anlık olarak hepsinin kapalı olması gerekiyor tüm cihazlardan oturumu kapat dedim şifremi değiştirdim ve iki adımlı doğrulamam açık geçen hafta VAL 5 hatası için yapmıştım.

Konuyu kapatabiliriz çözüm yolunu buldum:

Bu arada ne yaptığımı yazayım. Önce ağ ayarlarını sıfırladım. IP adresimi modemin IP adresi olarak ayarladım. DNS'i 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak ayarladım. Bağlantı için router görevinde 2. modemimden Ethernet kablosu ile bağlanıyordum direkt ana modemden kablo çektim. 2. modemi iptal ettim. Güç ayarlarından nihai performansa aldım (çözümün bu olduğunu zannetmiyorum 😃) ve ek güç seçeneklerinden sabit disk uyku modunu kapattım. Hesapta biri olmadığına emin oldum (nasıl yapılacağını aratırsanız direkt bulabilirsiniz). En sonunda da D diski açıp Valorant'ı tekrardan oraya kurdum. Ek olarak sanırım chipset sürücüm güncel değilmiş. Bilgisayar markamın sayfasından onu da kurdum.

Umarım başka sıkıntı yaşayanlara da çözüm olur.
Hesabınıza birden fazla cihazdan giriş yapıldı mı?

Bu arada ne yaptığımı yazayım. Önce ağ ayarlarını sıfırladım. IP adresimi modemin IP adresi olarak ayarladım. DNS'i 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak ayarladım. Bağlantı için router görevinde 2. modemimden Ethernet kablosu ile bağlanıyordum direkt ana modemden kablo çektim. 2. modemi iptal ettim. Güç ayarlarından nihai performansa aldım (çözümün bu olduğunu zannetmiyorum 😃) ve ek güç seçeneklerinden sabit disk uyku modunu kapattım. Hesapta biri olmadığına emin oldum (nasıl yapılacağını aratırsanız direkt bulabilirsiniz). En sonunda da D diski açıp Valorant'ı tekrardan oraya kurdum. Ek olarak sanırım chipset sürücüm güncel değilmiş. Bilgisayar markamın sayfasından onu da kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kanka bende yine aynısı olmaya başladı ya TurkNet'e geçtim ne yaptıysam olmuyor

Bende bu sorunu yaşıyordum neredeyse her oyuna girdiğimde şansa basit bir yöntem buldum sizde olurmu bilmiyorum ama denemekte fayda var. Görev yöneticisi>ayrıntılar>vgtray.exe> önceliği ayarla>yüksek
Benimki böyle çözüldü, ama oyuna her gimeden önce yapmam gerekiyor

Bende bu sorunu yaşıyordum neredeyse her oyuna girdiğimde şansa basit bir yöntem buldum sizde olur mu bilmiyorum ama denemekte fayda var. Görev yöneticisi>ayrıntılar>vgtray.exe> önceliği ayarla>yüksek
Benimki böyle çözüldü, ama oyuna her gimeden önce yapmam gerekiyor.
Process lasso ile her zaman olacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı