Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #1 Kaç gündür Valorant "van -81" hatası alıyorum oyunu kapa aç yaptım düzelmedi. PC'yi kapa aç yaptım düzelmedi Valorant'ı silip yükledim düzelmedi bilen var mı?
Kaç gündür Valorant "van -81" hatası alıyorum oyunu kapa aç yaptım düzelmedi. PC'yi kapa aç yaptım düzelmedi Valorant'ı silip yükledim düzelmedi bilen var mı?
Çözüm BenVarımAmaVarım 26 Nisan 2022 Ellie1 dedi: Elle yazıyordu otomatik yaptım bir daha girmeye çalışacağım Genişletmek için tıkla... bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu
Ellie1 dedi: Elle yazıyordu otomatik yaptım bir daha girmeye çalışacağım Genişletmek için tıkla... bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.848 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Nisan 2022 #11 Ellie1 dedi: Devre dışı bırakılmamış ama durdurulmuş yazıyor sağ kısımda Genişletmek için tıkla... Başlangıç Türünde Elle ya da Otomatik yazıyorsa onla alakalı değildir sorun. Artı 0 Eksi
Ellie1 dedi: Devre dışı bırakılmamış ama durdurulmuş yazıyor sağ kısımda Genişletmek için tıkla... Başlangıç Türünde Elle ya da Otomatik yazıyorsa onla alakalı değildir sorun.
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #12 alp15eren dedi: Başlangıç Türünde Elle ya da Otomatik yazıyorsa onla alakalı değildir sorun. Genişletmek için tıkla... Elle yazıyordu otomatik yaptım bir daha girmeye çalışacağım Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Başlangıç Türünde Elle ya da Otomatik yazıyorsa onla alakalı değildir sorun. Genişletmek için tıkla... Elle yazıyordu otomatik yaptım bir daha girmeye çalışacağım
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 26 Nisan 2022 #13 Ellie1 dedi: Elle yazıyordu otomatik yaptım bir daha girmeye çalışacağım Genişletmek için tıkla... bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu Artı 1 Eksi Çözüm
Ellie1 dedi: Elle yazıyordu otomatik yaptım bir daha girmeye çalışacağım Genişletmek için tıkla... bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #14 BenVarımAmaVarım dedi: bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu Genişletmek için tıkla... Birde öyle deniyim BenVarımAmaVarım dedi: bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu Genişletmek için tıkla... Vgc yi başlata bastım olucak gibi geldi yani öyle hissettim Artı 0 Eksi
BenVarımAmaVarım dedi: bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu Genişletmek için tıkla... Birde öyle deniyim BenVarımAmaVarım dedi: bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu Genişletmek için tıkla... Vgc yi başlata bastım olucak gibi geldi yani öyle hissettim
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 26 Nisan 2022 #15 Ellie1 dedi: Birde öyle deniyim Vgc yi başlata bastım olucak gibi geldi yani öyle hissettim Genişletmek için tıkla... umarım bende öyle oluyor hata verince Artı 1 Eksi
Ellie1 dedi: Birde öyle deniyim Vgc yi başlata bastım olucak gibi geldi yani öyle hissettim Genişletmek için tıkla... umarım bende öyle oluyor hata verince
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #16 BenVarımAmaVarım dedi: bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu Genişletmek için tıkla... Oha kral adamsın kemal abim Artı 0 Eksi
BenVarımAmaVarım dedi: bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştu Genişletmek için tıkla... Oha kral adamsın kemal abim
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 26 Nisan 2022 #17 Ellie1 dedi: Oha kral adamsın kemal abim Genişletmek için tıkla... iyi oyunlar Artı 0 Eksi
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #18 BenVarımAmaVarım dedi: iyi oyunlar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kemal abi Artı 0 Eksi