bendede öyleydi yapınca oldu fakat vanguard çalışmıyor bende görev yöneticisinden hizmet olarak başlattığımda olmuştuElle yazıyordu otomatik yaptım bir daha girmeye çalışacağım
-81 | Service Start Failed | PC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse Riot Vanguard'ı ve VALORANT'ı kaldır ve ikisini de sıfırdan yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder. |
Teşekkür ederim onu unutmuşum
-81
Service Start Failed PC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse Riot Vanguard'ı ve VALORANT'ı kaldır ve ikisini de sıfırdan yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.
Valorantı sildiğiniz sırada vanguardı sildiniz mi? Silip yüklerseniz düzelecektir muhtemelen.
Şimdi ben sadece vanguardı silsem olur mu
-81
Service Start Failed PC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse Riot Vanguard'ı ve VALORANT'ı kaldır ve ikisini de sıfırdan yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.
Valorantı sildiğiniz sırada vanguardı sildiniz mi? Silip yüklerseniz düzelecektir muhtemelen.
valorantı sildim deniniz vanguardla ilgili bişe yok kızmayada hakkınız yok
evet zaten oyuna girmeye çalıştığında vanguardı yükler sonra dene oyuna girmeyiTeşekkür ederim onu unutmuşum
Şimdi ben sadece vanguardı silsem olur mu
Şimdi ben sadece Vanguard'ı silsem olur mu?
Olur muhtemelen.
Yok yine aynı sorunOlur muhtemelen.
Vanguard'ı sildikten sonra oyunun setup dosyasını çalıştırın. Valorant'a direk giremezsiniz Vanguard başlatılamadı hatası verir.
Yok yine aynı sorun.
Olabilir kontrol edeyimHizmetlerden ya da MSConfig'den vgc yi devre dışı bırakmış olabilir misiniz?
Hizmetlerden ya da MSConfig'den vgc yi devre dışı bırakmış olabilir misinizdevre dışı değil ama durdurulmuş
Devre dışı bırakılmamış ama durdurulmuş yazıyor sağ kısımdaHizmetlerden ya da MSConfig'den vgc yi devre dışı bırakmış olabilir misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.