Valorant Van 9001 hatası

İşletim sistemi
Windows 11

SerhatSumak

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows 11 kullanıyorum. Bu sabah oyuna girdiğimde hiçbir hata yoktu şimdi girdiğimde sürekli böyle hata veriyor. Ne yapsam düzelmedi. TPM 2.0 açık BIOS'dan baktım ama oyun açılmıyor. Sizde de bu sorun var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (23).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 760
Son düzenleyen: Moderatör:
TPM 2.0 açık olduğu için giremiyorsun galiba. Öyle okudum hata yı.
Hata çevirisi (kendim çevirdim): Valorant Vanguard açılamıyor TPM 2.0 kapat. Gibi olabilir. Onyüklemesi ni etkinleştirmen gerekir diyor.

TPM 2.0 açık olduğu için giremiyorsun galiba. Öyle okudum hata yı.
Hata çevirisi (kendim çevirdim): Valorant Vanguard açılamıyor TPM 2.0 kapat. Gibi olabilir.
TPM 2.0 olmadan WİN11 çalışır mı? Ve sabah çalışıyordu oyun.

Valorant'a dün gece gelen yamadan sonra Vanguard değişikliğe uğradı. Sorun sizin açtığınız ayarlarla alakalı değildir. Vanguard derlenirken yapılan bir hatadır. Dunpy ve diğer iletişimim bulunan yetkililere aynı hatayı aldığımı aktardım. Tahminimce bu geceye kadar hata düzeltmesi yayınlanır. NOT: Sadece Windows 11 kullanan kişiler etkileniyor. Çünkü Windows 11 TPM 2.0 zorunluluğu ile geliyor. Vanguard maalesef TPM gereksinimlerini göremiyor.
Tekrarlıyorum. Bu sorun Windows 11'de Vanguard'ın TPM bilgilerine doğru erişememesi ile kaynaklanmaktadır. Ayarlarınızı değiştirmek yerine kısa sürede gelecek bugfix'i beklemenizi tavsiye ederim. Windows 11 resmi olarak çıkmak üzere olduğu için böyle bir güncelleme yapacaklardır. Rahat olun

Evet. Çözümünü bilmiyorum ama şu an da bende de çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…